Whirlpool AWE6101 – incarcare verticala la pret bun

Daca nu dispui de mult spatiu in baie sau bucatarie si doresti insa sa-ti achitionezi o masina de spalat rufe, vin in ajutorul tau oferindu-ti solutia: masina de spalat rufe Whirlpool AWE6101. Avand dimensiuni reduse, deoarece este o masina cu incarcare verticala si doar 90 x 40 x 60 centimetri, aceasta fi exact ceea ce tu ai nevoie intr-un spatiu mai mic. Are aceleasi performante ca ale unei masini cu incarcare frontala, iar daca este Whirlpool, bineinteles ca nu-I puteau lipsi tehnologii noi si moderne, cum ar fi si Al 6-lea Simt.

Referitor la pretul sau, iti pot spune ca nu este deloc mare, din contra, accesibil oreicarei persoane de rand, ba chiar redus in aceasta perioada cu 150 lei fata de cel initial verifica pretul acum. Cred ca toata lumea detine o masina de spalat rufe acasa, deoarece in ziua de astazi nimeni nu mai are timp pentru a spala manual si nici nu ar mai face lucrul acesta avand in vedere ca exista un ajutor de nadejde.

Whirlpool AWE6101

Pentru cei ce nu au timp prea mult la dispozitie s-au inventat programele rapide de spalare de doar 15 minute sau programarea intarziata ce-ti permite sa speli atunci cand nimeni nu este acasa pentru a porni masina de spalat. Introduci rufele murdare, o programezi la ora la care tu doresti sa porneasca, iar aceasta isi va face singura treaba. Cand te vei intoarce, hainele tale vor fi spalate, gata de pus la uscat.
Desi este o masina cu incarcare verticala, capacitatea sa de incarcare este la fel de mare ca a unei masini cu incarcare frontala, adica 6 kg si o viteza de centrifugare de 1000 rotatii pe minut. Intr-o familie numeroasa va face fata cu brio, n-ai de ce sa-ti faci griji in aceasta privinta si nici in cea a consumului, deoarece este foarte economica.

Tehnologia Al 6-lea Simt economiseste apa, timp si energie, deoarece simte, cantareste si adapteaza consumul de apa, detergent si energie electrica in functie de cantitatea de rufe murdare. In interiorul cuvei se afla senzori inteligenti ce fac toate aceste lucruri, pentru ca tu sa beneficiezi de rufe curate si igienizate intr-un timp scurt.

Pe langa programul rapid de 15 minute de care am mentionat mai sus, poti gasi aici si: prespalare, bumbac, lana, clatire intensiva, delicate, program zilnic si spalare apa rece. Spalarea cu apa rece este la fel de eficienta ca si cea cu apa calda, deoarece cu noile tehnologii pe care masina Whirlpool le are in dotare, detergentul este dizolvat in intregime, patunzand adanc in tesaturi pentru a curata chiar si cele mai dificile pete.

Informatiile pe care display-ul LED ti le ofera sunt referitoare la etapa spalarii, viteza de centrifugare, dar si la timpul ramas pana la finalizarea programului. Culoarea sa este alb, la fel ca majoritatea masinilor de spalat, usor de asortat cu orice nuanta a camerei in care este pozitionata.

Sper ca ti-am putut oferi suficiente informatii legate de detaliile tehnice ale masinii de spalat rufe Whirlpool AWE6101, iar tu ai acum o parere deja formata. Daca doresti s-o cumperi, grabeste-te pentru a prinde reducerea de care iti spuneam mai devreme!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *