Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA – aer conditionat cu putere de racire 12000 BTU, Wi-Fi Ready

Suntem la inceputul sezonului de vara iar aceasta perioada este cea potrivita pentru instalarea unui aparat de aer conditionat. Daca nu v-ati ales inca un aparat pentru locuinta, astazi aducem la review un model din gama 2016 a producatorului japonez Mitsubishi. MSZ-DM35VA este potrivit pentru incaperile medii si mari, avand o putere maxima de 12.000 BTU pe ora. Cea mai buna oferta am gasit-o aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Vine fara kit de instalare iar montajul trebuie platit separat.

Din experienta personala pretul pentru montaj nu depaseste 300 lei, indiferent de oras. Garantia oferita de producator este de 36 de luni, adica cu un an peste ce ofera majoritate producatorul din aceasta zona. La capitolul design acest model este unul elegant si modern care se poate incadra cu usurinta in orice camera din locuinta dumneavoastra. Asa cum precizeaza si producatorul in descrierea oficiala, liniile curate si neutre, dimensiunile compacte si culoarea „alb pur”, diferentiaza linia sistemelor de climatizare, facandu-le compatibile cu orice tip de mediu. Chiar si unitatea externa, compacta, usoara si silentioasa poate fi instalata in spatii limitate, fara sa deranjeze vecinii sau persoanele din apropierea acestuia.

Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA unitate interioara

Unitatea interioara este dotat cu un mic display in partea dreapta, acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare. Aceste informatii sunt disponibile si pe ecranul de la telecomanda. Referitor la telecomanda, aceasta este destul de mica, insa butoanele uzuale sunt asezate intuitiv, dupa cateva ore de utilizare aproape ca incepi sa le inveti ordinea.

Functiile lui MSZ-DM35VA sunt cele uzuale, intalnite in prezent la majoritatea produselor din aceasta categorie de pret: racire, ventilare, incalzire, dezumidificare, dezghetare automata, timer si sleep/night mode. Cu o putere de racire/incalzire de 12.000 BTU acest aparat este potrivit pentru un apartament cu 2-3 camere sau chiar pentru ceva mai spatios.

Este dotat cu compresor Mitsubishi Electric tip Inverter, care permite variatia in mod eficient a vitezei compresorului si in consecinta a puterii livrate de sistemul de climatizare, in conformitate cu cererea de racire sau de incalzire. In felul acesta consumul de energie este unul scazut, aparatul fiind incadrat in clasa de consum energetic A+, atat pentru recire cat si pentru incalzire.

Este dotat cu filtru antialergic, astfel ca aerul ventilat este intotdeauna curat, lipsit de praf sau mirosuri neplacute. Periodic acesta se poate scoate si se spala la jet de apa. Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA este un aparat silentios, iar acest lucru este valabil atat pentru unitatea interioara cat si pentru cea exteriora. Conform specificatiilor zgomotul produs de unitatea interioara poate varia intre 22 si 45 decibeli.

Zgomotul produs de unitatea exterioara este constanta, acesta fiind de 64 decibeli. La capitolul functii speciale, acest aparat poate fi conectat la mai multe accesorii: controller la distanta cu fir, conexiune M-net si compatibilitate MELCloud, toate acestea cu ajutorul unui adaptor WiFi (nu este inclus in pachet). Nu am testat pana acum aceasta functie, insa banuiesc ca se poate conecta la smarthone si cu ajutorul aplicatiilor puteti controla aparatul de la distanta.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *