Zephir MI-12SCO4/BL – aer conditionat cu design modern si elegant

Pentru cei care isi doresc un aparat de aer conditionat insa nu vor ca acesta sa strice design-ul din casa, astazi recomand aparatul Zephir MI-12SCO4/BL. Desi pana acum n-am auzit de acest brand, dupa cateva cautari pe internet am inteles ca acesta este originar din India, fiind foarte popular in afara tarii. Ca sa fiu sincer l-am cumparat cu incredere deoarece compresorul din dotare este unul Toshiba – acesta imi garanteaza functionarea aparatului fara probleme chiar si zile intregi, fiind vorba despre un brand cu renume.

Eu l-am cumparat online de aici, avand cel mai bun pret precum si transportul gratuit. In pretul de achizitie nu este inclus kitul de instalare si nici montajul, acesta se plateste la instalator, in momentul instalarii. Din experienta personala pot spune ca pretul pentru montarea aparatului nu ar trebui sa depaseasca 400 lei, bineinteles acesta variaza in functie de oras si firma. De asemenea recomanda ca firma contractata sa fie autorizata de catre producator (lista cu firmele autorizate pentru fiecare oras in parte o gasiti aici), in caz contrar riscati sa pierdeti garantia.

Zephir MI-12SCO4-BL unitate interioara

Asa cum am precizat de la inceputul acestui review, MI-12SCO4/BL se remarca in primul rand printr-un design modern si elegant, unitatea interioara fiind construita dintr-un plastic negru lucios care arata foarte bine si care se incadreaza perfect in orice camera din locuinta. Informatiile referitoare la temperatura setata, programul utilizat precum si treapta de ventilare sunt disponibile atat pe display-ul de pe unitate (doar o parte dintre acestea) cat si pe telecomanda. Cei 12000 BTU sunt suficienti pentru a raci un apartament cu 3 camere sau chiar si ceva mai spatios, chiar daca in cazul acesta randamentul aparatului va scadea.

Conform producatorului acesta este incadrat in clasa de consum energetic A+ atat atunci cand este folosit pentru racire cat si atunci cand este utilizat pentru incalzire. Avand un compresor de ultima generatie, tip Inverter, nu discutam doar despre un consum redus. Compresorul face ca aparatul sa fie mai silentios si sa poata functiona chiar si atunci cand temperatura exterioara ajunge pana la -15 grade. Pentru ca aerul ventilat sa fie intotdeauna curat acesta este dotat cu filtru Praf precum si un filtru Cold Catalist – acesta elimina din aer o varietate larga de substante, de la fumul de tigara si pana la vaporii chimici.

Functiile din dotare sunt cele clasice, intalnite de obicei la orice aparat de acest gen: racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Este echipat si cu cateva functii speciale, cum ar fi: autodiagnoza si autoprotectie, detectia automata a scurgerilor de freon, modul sleep (aparatul va creste temperatura cu 1 grad pe racire si o va scadea cu 1 grade pe incalzire in primele ore, apoi o va mentine timp de 5 ore iar mai tarziu se va opri, in felul acesta se obtine o temperatura comfortabila pe timpul noptii iar consumul de energie ramane unul redus) si timer (poate fi program cand sa se deschida sau inchida).

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *