Zelmer ZMM0805W – masina de tocat potrivita pentru orice bucatarie!

De obicei, persoanele care sunt interesate sa-si achizitioneze o masina de tocat electrica, au pretentia ca printre accesoriile sale sa se numere si cel pentru carnati. Este normala aceasta cerinta, dupa parerea mea, deoarece cu totii stim ca in perioada sarbatorilor de iarna, de pe mesele romanilor nu lipsesc mancarurile traditionale: sarmale, carnati, galdabos si altele care sunt preparate din carne tocata.

Asadar, daca doresti sa-ti cumperi si tu una, iti recomand cu incredere masina de tocat Zelmer ZMM0805W, dotata cu motor puternic, numeroase accesorii si design modern. Este ieftina verifica pretul – o poti comanda online de la magazinul eMAG cu cel ma avantajos pret de pe piata, foarte eficienta, silentioasa si are garantie valabila 2 ani de zile. Consider ca modelele manuale nu mai sunt acum de actualitate, mai ales ca multe dintre ele functioneaza greu si implica mult efort fizic din partea celor care le manevreaza.

Zelmer ZMM0805W cu accesorii

Niciodata nu a fost mai simplu de atat sa toci carnea, pentru ca noua masina electrica functioneaza complet automat, putand fi pusa in functiune prin simpla apasare a aunui buton!  Aceasta beneficiaza de sistem de protectie al motorului si sistem anti-alunecare, ce consta in mici ventuze de cauciu care se lipsesc de blatul mobilei de bucatarie sau al mesei, pentru a-i oferi masinii stabilitate in timpul functionarii!

De asemenea, sistemul de protectie al motorului are grija sa-i asigure o functionare perfecta, ceea ce inseamna ca masina nu va porni decat in momentul in care tu vei aseza corect toate componentele detasabile la locul lor. Aceasta se poate lauda cu motor puternic de 500 W, capacitatea de a toca 1.2 km/minut, 2 discuri de tocare – 4 si 8 milimetri, tava de alimentare din plastic, accesoriu impingere si accesoriu pentru carnati.

In cazul in care si tu obisnuiesti sa faci carnati de casa, preparati chiar de tine din carne tocata, cu multe mirodenii, condimente si doar din ingrediente naturale, o asemenea masina ti-ar prinde bine, deoarece te-ar putea ajuta sa toci rapid carnea, iar mai apoi prin intermediul accesoriului special, sa umpli intestinele cu compozitia obtinuta pentru a rezulta astfel traditionalii carnati romanesti.

Recomand tuturor masina de tocat Zelmer ZMM0805W, deoarece functioneaza perfect, este ieftina, se curata usor si are in dotare accesoriu special pentru carnati! Daca esti interesat/a s-o cumperi, te sfatuiesc sa alegi magazinul eMAG, deoarece acolo vei gasi cea mai avantajoasa oferta, transport gratuit si garantie valabila 2 ani de zile! Sunt convinsa ca nu o sa regreti alegerea facuta, deoarece raportul sau calitate-pret este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *