Zass ZAC 12/ILN – aer conditionat cu compresor Inverter si kit de instalare inclus in pret

Atunci cand vine vorba de comfortul locuintei, aparatul de aer conditionat n-ar trebui sa lipseasca, in conditiile in care temperatura pe timpul verii este foarte greu de suportat chiar si de persoanele care iubesc soarele, asa cum este si in cazul meu. In ultimii ani, multi producatori din zona eletro si-au extins portofoliul cu gama de aparate de aer conditionat. In cazul de fata, Zass a reusit in anii trecuti sa convinga foarte multi romani sa cumpere aparate de aer conditionat cu raport pret/calitate excelent.

Modelul despre care vom discuta astazi este Zass ZAC 12/ILN, model aparut pe piata din Romania, pe care il recomand celor care isi doresc un aparat cu putere buna de racire, pret accesibil si consum redus de energie. Eu am gasit cea mai buna oferta aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind inclus kitul de instalare precum si transportul. Faptul ca vine la pachet cu kit de instalare, face ca acest aparat sa fie unul dintre cele mai accesibile modele cu putere de racire 12000 BTU. Din experienta personala, pretul pentru instalarea unui aparat de acest gen este cuprins intre 350-400 lei, in functie de fiecare oras. Trebuie sa aveti in vedere ca firma care se va ocupa de instalare sa fie autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia.

Zass ZAC 12-ILN unitate interioara

Pentru ca este foarte important ca aparatul de aer conditionat sa fie usor de integrat in orice camera din locuinta, cei de la Zass au ales pentru acest model un design clasic si simplist, intalnit in prezent la multe modele din acest segment de pret. Unitatea interioara este complet alba, avand pe centrul acesteia un mic display LCD care indica temperatura setata dar si programul utilizat. Aceleasi informatii sunt disponibile si pe ecranul de la telecomanda. Dimensiunile sunt cele standard, facand posibila instalarea acestuia chiar si in locul vechiului aparat, fara a mai avea nevoie de alte gauri in perete.

Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, Zass ZAC 12/ILN este un aparat pe care il recomand pentru locuintele cu pana la 3-4 camere. Se poate instala si pentru spatii mai largi decat atat, insa atunci randamentul scade iar consumul de energie va creste. Conform specificatiilor acesta este incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racire, si A+++ atunci cand este folosit pentru incalzirea locuintei. In ambele situatii consumul de energie este unul extrem de scazut, fiind printre cele mai economice aparate de aer conditionat cu putere 12000 BTU/h.

Acest lucru este datorat in mare parte compresorului Toshiba care foloseste tehnologia Inverter. Acesta nu doar ca reduce consumul de energie dar face ca aparatul sa fie si foarte silentios. Zgomotul produs de unitatea interioara este de maxim 49 decibeli, insa doar atunci cand este utilizat intr-o treapta de ventilare superioara. Pentru ca aerul ventilat de acesta sa fie intotdeauna curat, lipsit de mirosuri neplacute sau bacterii acesta este dotat cu filtru din Carbon Activ.

Articole similare:

Un comentariu pentru “Zass ZAC 12/ILN – aer conditionat cu compresor Inverter si kit de instalare inclus in pret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *