Yoki YW12IT – aer conditionat ieftin cu consum redus si compresor Inverter

Chiar daca anul acesta vara intarzie sa apara, daca aveti in plan achizitionarea unui aparat de aer conditionat, acum este momentul oportun. In aceasta perioada preturile sunt mai bune iar timpul de asteptare pentru instalare este mult mai redus. Iar daca tot v-am dat acest „pont”, astazi voi face si o recomandare pentru un aparat de aer conditionat accesibil, perfect pentru climatizarea unei locuinte cu maxim 3-4 camere. Il recomand celor care isi doresc un produs de calitate, accesibil si eficient energetic.

Cea mai buna oferta am gasit-o aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Vine fara kit de instalare iar dupa achizitionare aparatului va trebui sa platiti separat instalarea acestuia. Din experienta personala, pretul pentru instalare este undeva intre 350 si 400 lei, in functie de oras dar si in limita a 3metri de traseu frigorific. Trebuie sa apelati la o firma autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia (24 de luni).

Yoki YW12IT unitate interioara

Ajunsi la capitolul exterior, aparatul pastreaza design-ul clasic pe care il intalnim la majoritatea producatorilor. Unitatea interioara este alba, pe centru fiind prezent un display care indica temperatura setata si programul utilizat. Este un aparat usor de integrat, in orice camera din locuinta dumneavoastra, fara sa strice in vreun fel design-ul acesteia. Dimensiunile pentru unitatea exteriora sunt cele uzuale, facand posibila instalarea acestuia in locul vechiului aparat (daca exista) fara sa mai necesite alte gauri in perete sau alt suport. Telecomanda este potrivita ca si marime, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. Ecranul prezent pe telecomanda afiseaza informatii detaliate cu privire la temperatura setata, treapta de ventilare precu, si programul utilizat.

Cei 12000 BTU/h fac acest aparat potrivit pentru climatizarea unei locuinte cu pana la maxim 4 camere. Acesta este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ atunci cand este utilizat pentru racire si A+, atunci cand este folosit pentru incalzire. In ambele cazuri consumul de energie este unul extrem de bun, care nu va creste cu foarte mult factura la energia electrica, chiar si utilizat zilnic. Consumul redus este datorat in cea mai mare parte compresorului tip Inverter marca Rotary. Acesta nu doar ca reduce consumul dar face aparatul si foarte silentios.

Zgomotul produs de unitatea interioara este cuprins intre 30 – 40 decibeli, in functie de treapta de ventilare. De asemenea, atat unitatea interioara cat si cea exterioara, au in componenta un invelis izolator fonic cu rolul de a reduce zgomotul si de a crea atmosfera de confort dorita. De asemenea, pentru ca aerul ventilat sa fie intotdeauna curat, aparatul este dotat cu sistem activ de filtrare, care protejeaza impotriva inhalarii unui aer poluat de microparticule si microorganisme.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *