Yoki YW09IT – aer conditionat cu Inverter, economic si accesibil!

Tot de la producatorul Yoki, aducem astazi la review un aparat de aer conditionat accesibil, cu putere de racire mica, potrivit pentru o locuinta cu pana la maxim 2 camere. Este un model aparut recent pe piata din Romania, fiind printre cele mai ieftine aparate de aer conditionat cu putere 9000 BTU/h. Inainte de toate, recomanda acest aparat daca nu vreti sa cheltuiti foarte mult pentru un aparat care va fi utilizat in deosebi in sezonul de vara. De asemenea, daca aveti in plan achizitionarea acestuia, recomand sa o faceti inainte de inceperea sezonului de vara.

In felul acesta il puteti cumpara cu pret mai buna iar instalarea se face intr-un timp mai scurt. Daca alegeti sa il cumparati in plin sezon estival, nu doar ca este posibil sa platiti ceva mai mult, dar timpul de asteptare pentru instalare, creste considerabil. Cea mai buna oferta pentru Yoki YW09IT am gasit-o online, inclus in pret fiind si transportul. Dupa achizitionare va trebui sa platiti in plus si pentru instalare verifica oferta actuala. Din experienta personala costul instalarii este undeva intre 350 si 450 lei, in functie de oras sau firma care se ocupa de montaj. De asemenea, trebuie sa alegeti o firma autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia (24 de luni).

Yoki YW09IT unitate interioara

Chiar daca este un aparat ieftin, la exterior acesta pastreaza design-ul clasic, intalnit in prezent la majoritatea producatorilor, indiferent de brand sau pret. Unitatea interioara este complet alba iar pe centrul acesteia exista un display care indica temperatura setata precum si programul utilizat. Informatii detaliate cu privire la program, temperatura dar si treapta de ventilare sunt disponibile pe ecranul de la telecomanda. Atunci cand vine vorba de dimensiuni, acest model se incadreaza in standardele actuale, fiind usor de instalat, chiar si in locul vechiului AC (daca exista), fara sa mai fie nevoie de alt suport sau de alte gauri in perete.

Cu o putere de racire/incalzire 9000 BTU/h, Yoki YW09IT este un aparat potrivit pentru climatizarea unei locuinte incadrata intre 14 si 22 mp. Sigur, poate fi utilizat si pentru spatii mai largi, insa atunci randamentul aparatului scade, iar consumul de energie creste. De aceea, daca vreti sa folositi acest aparat pentru spatii mai largi, recomand sa va orientati catre altceva mai puternic. Conform specificatiilor acesta este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ atunci cand este utilizat pentru racire, si A+ atunci cand il veti folosi pentru incalzirea locuintei. In ambele situatii consumul de energie nu reprezinta o problema, la final de luna acesta nu va creste cu mult factura la energie.

Consumul redus este dat in mare parte de compresorul tip Inverter, acesta reuseste sa faca acest model eficient dar si foarte silentios. Zgmotul produs de unitatea interioara este cuprins intre 20 – 30 decibeli, in functie de treapta de ventilare. Pentru ca aerul ventilat de aparat sa fie intotdeauna lipsit de bacterii sau mirosuri neplacute, acesta este dotat cu sistem activ de filtrare. Acesta cu ajutorul generatorului de ioni pozitivi incorporat in unitatea interioara si a filtrelor speciale, reuseste sa filtreze aerul poluat de microparticule si microorganisme.

Articole similare:

2 Comentarii pentru “Yoki YW09IT – aer conditionat cu Inverter, economic si accesibil!

  1. Detin acest aparat de astazi, din pacate nu este indeajuns timp incat sa ma pronunt in legatura cu performantele lui, insa este extrem de silentios atat unitatea interioara cat si cea exterioara, nu l-am cumparat de e-mag, l-am cumparat de pe un site de profil de unde l-am achizitionat cu 1570 montaj cu tot cu montaj si transport, la e-mag ieseam putin mai scump si dura mult mai mult pana la punerea in functiune, am avut mai putine batai de cap, am facut comanda online si a ajuns foarte repede (2 zile) montajul a fost facut in cel mulr 30 de minute, inainte m-am informat cum trebuie sa fie montat si am observat pe mai multe forumuri ca se videaza circuitul cu pompa de vid, asa cum baietii l-au montat si la mine.

    Ii recomand, foarte seriosi, foarte rapizi si profesionisti!!!

  2. Am achizitionat acum 3 zile aparatul de aer conditionat Yoki, care are o putere superioara celui prezentat, si anume 12000 BTU, avandu-l montat in dormitor. Am ajuns la acest aparat in urma unei analize serioase facuta pe site-urile de profil, si dupa o discutie cu montatorul, in care mi s-a explicat ca acest model are compresor Toshiba, precum si de faptul ca are un raport calitate-pret foarte bun, m-am decis ca este cea mai buna optiune. Asa cum a spus si persoana de mai sus, atat unitatea interna, cat si cea externa sunt foarte silentioase, ceea ce reprezinta un mare plus. Copilul meu este incantat de modul cum este afisata temperatura si functiile in uz ale aparatului pe unitatea interna, iar design-ul aparatului este foarte frumos. Sunt incantat ca aparatul se comporta foarte bine si ca are generatorul de ioni. Legat de fiabilitate, nu pot sa imi dau cu parerea, dar pare un aparat rezistent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *