Evolio Tab 3G – cea mai ieftina tableta cu suport 3G

Din categoria tabletelor ieftine cu raport pret/calitate foarte bun, aducem astazi la review un model lansat recent de producatorul roman, prezent in aceasta perioada si in ofertele magazinelor online. Este vorba despre Evolio Tab 3G, model care nu se remarca prin performante ridicate sau design premium insa care ppate oferi o conexiune permananta la internet, aceasta fiind posibila cu ajutorul unei cartele tip MicroSIM cu optiune de internet activa.

Online se poate cumpara de aici, avand pret bun precum si transport gratuit. De asemenea daca va ganditi sa o pastrati ceva mai mult timp puteti opta pentru extragarantie, aceasta va repara produsul dupa ce garantia oferita de producator expira. Aceasta este optionala iar pretul este unul destul de mic. Legat de aspect acest model arata destul de bine, chiar daca este putin cam grosolana in comparatie cu modelele mai noi. Carcasa este construita dintr-un plastic de calitate rezistent la urmele aparute dupa utilizare precum si la micile zgarieturi ce pot aparea in timp.

Evolio Tab 3G din fata

Din fabrica vine cu Android 4.4 KitKat, fiind sanse foarte mari ca aceasta versiune sa ramana si singura, nu cred ca producatorul va oferi update pentru ultima versiune de Android. Chiar si asa tableta se misca foarte bine, nu are lag iar aplicatiile instalare pornesc aproape instant – foarte multumitoare din acest punct de vedere. Procesorul din dotare este un Cortex A7, cu doua nuclee fizice care ruleaza la o frecventa standard de 1.2 GHz. Desi la inceput nu credeam ca cei 512MB de RAM imi vor ajunge pentru o functionare fluenta, dupa ce am folosit tableta cateva zile mi-am dat seama ca sunt suficienti.

Spatiul pus la dispozitie pentru stocare este de numai 4GB, o buna parte din acestia fiind ocupati e Android. De aceea, daca sunteti pasionat de jocuri si aplicatii recomand sa cumparati un card MicroSD, pentru mai mult spatiu de stocare, acesta poate aduce un plus de pana la 32 GB. Desi nu cred ca exista persoane care sa cumpere tableta pentru poze Evolio Tab 3G este dotata cu doua camere web, una frontala cu rezolutie maxima de 0.3 megapixeli si una pe spate cu rezolutie de 2 megapixeli. Ambele nu scot poze acceptabile decat atunci cand exista suficienta lumina din exterior.

Asa cum am precizat din titlu acest model cred ca la ora actuala este cel mai ieftin disponibil pe piata cu suport 3G. Desi producatorul nu precizeaza in specificatiile tehnice, autonomia oferita de tableta intr-un regim normal de functionare este de pana la maxim 5-6 ore. Per total acest model este unul reusit si recomandat celor care au nevoie de un device ieftin cu suport 3G.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *