Wink Contact – tableta accesibila, din gama 2015, cu suport 3G

Daca nu esti foarte pretentios sau nu dispui de un buget ridicat, Wink Contact poate fi tableta potrivita pentru activitatile multimedia (internet, filme sau jocuri). Aparuta recent in oferta celor de la eMAG, aceasta se remarca printr-o configuratie decenta precum si pret accesibil. Garantia oferita de producator este de 24 de luni, insa contracost aceasta poate fi extinsa cu inca 12 sau 24 de luni. Pentru ca pretul este unul accesibil iar performantele sunt destul de bune, Wink Contact poate fi cadoul perfect pentru cei mici.

Legat de aspect, acest model este unul care arata foarte bine, desi este construita in totalitate dintr-un plastic negru mat. Pare foarte rezistenta, atat la urmele aparute dupa utilizare cat si la micile zgarieturi ce pot aparea in timp. Dimensiunile sunt cele uzuale, intalnite la orice alt model de 7 inch, indiferent de producator, avand o greutate de 298 grame. Pe spate este prezenta camera web cu rezolutie de 2 megapixeli cu blit integrat, iar cea frontala este de 0.3 megapixeli. Pozele „scoase” nu sunt chiar cele mai reusite, insa nu cred ca putem avea pretentii ridicate avand in vedere pretul.

Wink Contact din fata

Sunetul este asigurat de un singur difuzor cu o putere maxima de 1 wat. Se aude suficient de puternic si clar, nu distorsioneaza, iar daca doresti ceva mai puternic il poti conecta la un difuzor extern, mai ales ca pretul acestora este unul scazut. Sub carcasa este prezent un procesor Cortex A7 MT8321, cu patru nuclee fizice care functioneaza la o frecventa standard de 1.3 GHz. Impreuna cu 1GB de memorie RAM, sistemul de operare ruleaza fluent, la fel ca si restul de aplicatii sau jocuri instalate. Pana acum n-am intalnit aplicatie sau joc din Market care sa nu functioneze pe aceasta tableta.

Din fabrica vine cu Android v5.1 (Lollipop), sistem de operare stabil care functioneaza foarte bine chiar si pe configuratii ceva mai slabe. Diagonala eranului este de 7 inch, avand o rezolutie maxima de 1024 x 600 pixeli. Discutam despre un display IPS, de aceea unghiul de vizibilitate este unul excelent. Pentru stocare, cei 8GB pusi la dispozitie de catre producator nu sunt chiar de ajuns, mai ales daca instalati jocuri.

De aceea, pentru extinderea spatiului de stocare recomand instalarea unui card MicroSD, acesta va poate aduce un plus de pana la maxim 32GB. Wink Contact se poate conecta la internet atat prin WiFi cat si pentru 3G, pentru conexiune mobila aveti nevoie de o cartela SIM cu optiune de internet activa. Bateria are o capacitate maxima de 2400 mAh si poate oferi o autonomie de pana la maxim 4 ore de functionare obisnuita (internet, filme sau jocuri). Ca o concluzie la sfarsitul acestui review, Wink Contact este o tableta accesibila, perfecta pentru cei care nu dispun de foarte multi bani pentru ceva premium. Se descurca foarte bine atat pe internet cat si in jocuri.

Articole similare:

3 Comentarii pentru “Wink Contact – tableta accesibila, din gama 2015, cu suport 3G

  1. Am introdus cele două carduri sim la locul lor la tableta wink contact 7″și nu se întâmplă nimic ,nu stiu ce sa mai cred despre această tableta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *