Whirlpool WIE 2B19 – masina de spalat vase complet incorporabila cu rafturi pliabile

Tehnologia moderna se dezvolta pe zi ce trece, iar daca in copilaria nici nu auzisem vreodata de masina de spalat vase, in ziua de astazi aproape toata lumea detine un astfel de aparat electrocasnic. Eu ma numar printre cei care se bucura pentru ca s-a inventat un astfel de ajutor, mai ales pentru ca nu mi-a placut niciodata sa stau in bucatarie pentru a spala vasele stranse in urma organizarii unei mese festive.

Si cum norocul a facut sa-mi iasa-n cale masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19, astazi ii revin ei aceste responsabilitati, in timp ce eu imi petrec timpul facand altceva. Sunt convinsa ca am facut cea mai buna alegere atunci cand am achizitionat-o, motiv pentru care o recomand cu incredere tuturor celor care vor sa scape rapid si eficient de urmele de murdarie!

Modelul pe care il detin are capacitate mare de incarcare – 13 seturi, 6 programe, tehnologie moderna si un pret foarte avantajos verifica oferta actuala. Spre deosebire de masinile de spalat vase free standing, aceasta poate fi integrata cu usurinta in mobila de bucatarie, pentru ca este complet incorporabila si astfel poti ramane cu mai mult spatiu liber. Este alba, masoara 82 x 59.5 x 57 centimetri, are design elegant, panou de comanda electronic, indicator terminare program, cos reglabil pe inaltime si rafturi pliabile. Imi place foarte mult pentru ca functioneaza silentios, putand fi programata sa spele chiar si la ore tarzii in noapte, oferind de fiecare data aceleasi rezultate excelente.

Merita sa-ti cumperi o masina de spalat vase incorporabila? Daca da, de ce? Raspunsul meu este clar, DA, pentru ca:

– masina reprezinta un real ajutor pentru toti cei care au un program incarcat
– spre deosebire de spalarea manuala, masina automata economiseste apa
– este eficienta reusind sa indeparteze fara probleme chiar si cele mai dificile resturi de mancare
– elimina mirosurile neplacute
– iti ofera posibilitatea de-a te bucura de timpul liber facand exact ceea ce-ti place

Whirlpool WIE 2B19

Fiind o masina moderna, automat acesteia nu ii puteau lipsi programele si optiunile inteligente. Asadar, daca esti curioasa sa afli care sunt functiile pe care Whirlpool ti le pune la dispozitie, iti fac cunoscute urmatoarele: rapid, Bio/Eco, autocuratare, intensiv – il recomand pentru vasele cu grad de murdarie ridicat, care prezinta urme de arsura sau resturi de mancare lipita, prespalare si zilnic.
De asemenea, tehnologiile Power Clean si Al 6-lea Simt sunt prezente si aici, iar rolul lor este acela de a ajusta presiunea jeturilor de apa in functie de nivelul de murdarie, astfel incat rezultatele sa fie cele pe care tu ti le doresti. Cum functioneaza?

Senzorul detecteaza nivelul de murdarie, optimizand parameterii ciclului de spalare, iar Power Clean ajusteaza presiunea apei in functie de nivelul de murdarie. In cazul in care nu ai suficient de multe vase murdare pentru a incarcare masina la capacitatea ei maxima, poti activa optiunea pentru incarcare la jumatate, care adapteaza consumul de apa si energie electrica, in functie de cantitatea de vase din interiorul cuvei. Astfel, timpul ciclului de spalare va fi mai scurt, iar cantitatea de resurse mai mica, rezultand de aici incadrarea in clasa de eficienta energetica A+ (masina consuma 295 kWh/an, respectiv 3080 litri apa/an).

AVand in vedere pretul sau aavantajos, dar si dotarile cu care vine, poti trage cu usurinta concluzia ca raportul sau calitate-pret este excelent si ca un astfel de aparat electrocasnic modern, chiar merita investitia. Prin urmare, recomand cu incredere tuturor noua masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19, fiind convinsa ca nu o sa fiti dezamagiti! Are transport gratuit si garantie 2 ani de zile.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *