Whirlpool TDLR 65230 – masina de spalat rufe cu consum redus si incarcare verticala

Cum spatiul reprezinta o problema in ziua de astazi mai pentru toata lumea, m-am gandit sa-ti prezint masina de spalat rufe Whirlpool TDLR 65230 cu incarcare verticala, ideala daca te confrunti cu problema mentionata de mine mai sus. Gratie designul special si dimensiunilor reduse – masoara doar 90 x 40 x 60 centimetri, aceasta poate fi integrata cu usurinta in orice coltisor ingust din baie sau bucatarie.

Desi este o masina ingusta, dimensiunile sale mici nu compromit rezultatele, pentru ca Whirlpool este la fel de eficienta si performanta ca oricare alt model obisnuit cu incarcare frontala. Are capacitate de 6.5 kg, viteza de centrifugare 1200 rotatii pe minut si 17 programe de spalare. Din punctul meu de vedere, masinile cu incarcare verticala sunt mult mai usor de utilizat, mai ales de personele mai in varsta, pentru ca nu trebuie sa se mai aplece atunci cand vor sa introduca rufele murdare in interiorul cuvei.

Whirlpool TDLR 65230 deschisa

Acest model este prevazut cu sistem SoftOpening de deschidere a usii, capacitate mare de incarcare ce permite spalarea articolelor voluminoase, dar si cu selector pentru centrifugare ce-ti permite sa selectezi chiar tu viteza de rotatie din timpul stoarcerii, tinand cont de hainele pe care doresti sa le speli.

Whirlpool este o masina eficienta, economica si foarte moderna, si poate fi achizitionata online cu un pret special verifica oferta. Iti pune la dispozitie programe rapide si optiuni inteligente care iti asigura intotdeauna cele mai bune rezultate, cum ar fi: rapid, prespalare, bumbac, sintetice, colorate, consum redus de energie, clatire intensiva, delicate, mix, spalare manuala, sport, lana si jeans. In cazul in care doresti sa amani inceperea ciclului de spalare, o poti face cu pana la 24 de ore, pentru ca masina este dotata si cu sistem de programare intarziata, extrem de util mai ales pentru persoanele care nu au tot timpul un program bine stabilit.

Facand parte din aceasta categorie, evident ca nu ii putea lipsi tehnologia Al 6-lea Simt, intalnita de altfel la toate masinile Whirlpool. Rolul sau este de a economisi timp, apa si energie electrica, adaptand aceste resurse importante in functie de cantitatea de rufe murdare din interior, prin intermediul senzorilor inteligenti.

Astfel, aparatul electrocasnic reuseste sa se incadreze in clasa de eficienta energetica A+++, consumand anual 146 kwh, respectiv 8800 litri apa. In ceea ce priveste designul, n-as avea prea multe de mentionat, deoarece consider ca pozele vorbesc de la sine. Aceasta este o masina complet alba, frumoasa si moderna, prevazuta cu panou de comanda pozitionat in partea superioara, cu butoane usor de accesat, si cu display elegant LCD care iti pune la dispozitie cele mai importante informatii lagate de ciclul spalarii, cum ar fi: timpul ramas pana la terminarea programului, viteza de centrifugare, etapa de spalare in curs de desfasurare si temperatura apei.

Pe langa toate acestea, referitor la masina de spalat rufe Whirlpool TDLR 65230cu incarcare verticala, as mai avea de precizat faptul ca beneficiaza si de functie speciala pentru blocarea panoului de comanda, ideala pentru cei care au copii mici. Prin simpla apasare a unui buton, usa masinii, dar si butoanele acesteia vor fi blocate, astfel incat cei mici sa nu ii poata deregla setarile. Tragand linie dupa tot ce-am enumerat mai sus, pot trage usor concluzia ca merita a fi achizitionata de toti cei care au nevoie de o noua masina, pentru ca raportul sau calitate-pret este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *