Whirlpool Supreme Care FSCR70414 – masina de spalat rufe cu functia al6lea simt

O masina de spalat rufe buna este cea care iti ofera capacitate mare de incarcare, stoarce rufele pana la ultima picatura de apa datorita viteza de centrifugare cu multe rotatii pe minut, este eficienta si nu in ultimul rand, economica. Daca iti doresti un astfel de model, care corespunde intru totul descrierii de mai sus, iti recomand cu incredere masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR70414 cu incarcare frontala!

Aceasta are capacitate de incarcare 7 kg, viteza mare de centrifugare ce poate ajunge pana la 1400 rotatii pe minut, grila de programe diversificata si un pret foarte avantajos verifica pretul. Whirlpool masoara 85 x 59.5 x 61 centimetri, este alba, prevazuta cu design modern, vizibil imbunatatit comparativ cu modelele anterioare si display elegant LCD ce-ti pune la dispozitie informatii referitoare la temperatura apei, etapa de spalare in curs, timpul ramas pana la finalizarea programului si viteza de centrifugare.

Whirlpool Supreme Care FSCR70414 din fata

Din punctul meu de vedere, acestei masinii nu-i lipseste nimic! Aici vei putea gasi incorporata cea mai noua tehnologie, cele mai eficiente programe de spalare si cel mai mic consum, lucruri importante dupa parerea mea de care orice utilizator ar trebuie sa tina cont atunci cand doreste sa-ti achizitioneze un astfel de aparat electrocasnic. Cateva dintre programele pe care le vei regasi aici sunt: bumbac, lana, sintetice, clatire intensiva, delicate, spalare manuala, prespalare, mixed &  magic, precum si optiune pentru programare intarziata. La fel ca orice aparat electrocasnic din gama Whirlpool si acesta beneficiaza de tehnologia Al 6-lea Simt, care ofera rezultate excelente la spalare, avand rolul totodata de a economisi semnificativ resurse de apa, energie electrica si timp.

Datorita senzorului inteligent regasit in interiorul cuvei, masina are capacitatea de a simti, adapta si controla cantitatea de apa si detergent  in functie incarcatura sa! De asemenea, Whirlpool a dezvoltat tehnologia inovatoare Clean+, un ciclu special multifazic, care in combinatie cu folosirea unui aditiv special impotriva petelor, optimizeaza performanta fiecarui agent activ, oferind rezultate imbunatatite la fiecare spalare.

La capitolul siguranta, aceasta se poate lauda cu sistem de protectie impotriva copiilor, care are rolul de a bloca usa si panoul de comanda, impidincadu-i in acest mod pe cei mici sa ii deregleze programul normal de spalare sau setarile facute de tine. O masina inteligenta precum cea despre care discutam astazi, vine dotata si cu recomandare pentru dozarea detergentului, ceea ce inseamna ca vei aduga la fiecare ciclul de spalare exact cantitatea necesara.

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR70414 face parte din clasa de eficienta energetica A+++, una dintre cele mai bune, fiind recunoscuta drept una dintre cele mai economice – consum 175 kwh/an si doar 9300 litri apa/an. Punand cap la cap toate aceste caracteristici importante, putem trage concluzia ca masina are cel mai bun raport calitate-pret, asadar, merita a fi cumparata! Produsul beneficiaza de transport gratuit pana la domiciliu, indiferent de localitatea in care te afli si garantie valabila 2 ani de zile!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *