Whirlpool Supreme Care FSCR10431 – masina de spalat rufe dotata cu tehnologia ZEN

Actuala masina de spalat rufe nu mai face fata necesitatilor tale si da semne de oboseala, sugerand ca ar fi timpul sa fie schimbata? Daca raspunsul este da, iar tu esti acum in cautarea unui nou model, potrivit unei familii formate din multi membri, iti recomand cu toata increderea masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR10431. Are capacitate de incarcare de 10 kg, viteza de centrifugare 1400 rotatii pe minut si tehnologie de ultima generatie, iar toate aceste dotari impreuna iti garanteaza cele mai bune rezultate la fiecare ciclu de spalare.

Nu este o masina ieftina, insa cu siguranta pretul sau este unul corect verifica oferta actuala. Avand in vedere functiile de care dispune, tehnologia inteligenta, capacitatea mare de incarcare, dar si designul revolutionar, cu siguranta n-o sa gasesti un model asemanator cu pret mai mic decat cel al masinii Whirlpool. O recomand indeosebi familiilor numeroase, deoarece cele 10 kg permit spalarea unei cantitati mari de rufe murdare intr-un singur ciclu, economisind astfel timp, dar si resurse de apa si energie electrica.

Masina are incarcare frontala, hubou cu deschidere larga, care faciliteaza incarcarea si descarcarea rufelor, panou de comanda electronic si display elegant LCD care te tine la curent cu cele mai importante informatii: timpul ramas pana la terminarea programului, viteza de centrifugare, temperatura apei si etapa de spalare in curs de desfasurare. Spre deosebire de alte modele mai vechi, acesta dispune de motor Zen Direct Drive, care garanteaza silentiozitate, mai putine vibratii si o mai buna stabilitate in timpul centrifugarii. Tehnologia inovativa Zen inlocuieste transmisia traditionala cu curea, cu un motor cu tractiune de inalta performanta care roteste tamburul direct.

Whirlpool Supreme Care FSCR10431 din fata

Multumita acesteia, eficienta masinii creste, iat fiabilitatea este mai mare. Datorita noului motor si tehnologiei Zen, masina de spalat rufe cu incarcare frontala reuseste sa aiba nivel redus de zgomot – 48 dB si consum mic de energie electrica si apa – 119 kwh/an, respectiv 9200 litri apa/an, rezultand de aici si incadrarea in clasa de eficienta energetica A+++.

Ca oricare alt model Whirlpool si acesta detine tehnologia Al 6-lea Simt, care simte, adapteaza si controleaza fiecare ciclu de spalare, astfel incat sa-ti ofere la final cele mai bune rezultate si cel mai mic consum de resurse. Pe langa tehnologiile mentionate mai sus, pe lista dotarilor sale sunt mentionate o multime de alte functii inovatoare, cum ar fi: control electronic al balansului, sistem de siguranta impotriva copiilor, sistem detectare spuma, protectie impotriva inundatiilor, optiune pentru programare intarziata si sistem recomandare dozare detergent.

In ceea ce priveste grila de programe, aparatul electrocasnic beneficiaza de urmatoarele optiuni pentru spalarea rufelor murdare: bumbac, lana, sintetice, delicate, prespalare, clatire intensiva, ECO, centrifugare, rapid – dureaza doar 30 de minute, mixt, colorate, etc. Avand capacitate mare de incarcare si viteza de centrifugare ce poate ajunge pana la 1400 rotatii pe minut, vei putea spala cu ajutorul ei chiar si articole voluminoase, gen paturi, cuverturi, pilote, intr-un mod cat se poate de usor si eficient. Acestea vor fi storse pana la ultima picatura de apa, necesitand astfel mai putin timp pentru a se usca.

Punand cap la cap toate aceste aspecte, eu personal consider ca merita sa investesti banii intr-o masina de spalat rufe precum Whirlpool Supreme Care FSCR10431. Are tot ceea ce ti-ai putea dori de la un astfel de aparat electrocasnic, si cred ca orice familie numeroasa ar putea vedea in el un ajutor de nadejde pentru spalarea si igienizarea hainelor murdare.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *