Whirlpool Supreme Care FSCR10428 – masina de spalat rufe economica cu capacitate de 10kg incarcare

Prevazuta cu tehnologia Al 6-lea Simt, capacitate mare de incarcare de 10 kg, design modern si o multime de functii inteligente, masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR10428 pare sa nu mai semene deloc cu modelele cu care eu am fost obisnuita pana acum. Am fost suprinsa intr-un mod placut sa gasesc atat de multe optiuni integrate intr-un singur aparat electrocasnic de top, a carui menire este aceea de a spala rufele murdare rapid si eficient, maximizand performantele in timp ce consumul este redus aproape la jumatate.

Cunoscand deja acest brand celebru, deoarece aproape toate masinariile automate din casa sunt Whirlpool, am decis sa-mi achizitionez pentru mine si familia mea numeroasa o masina de spalat rufe tot din aceasta gama, mai exact una cu capacitate mare de 10 kg. Am luat aceasta hotarare tinand cont de numarul mare de membri ai familiei, mai exact 7, iar pana in momentul de fata sunt foarte multumita de alegerea facuta, deoarece cu ajutorul masinii reusesc acum sa spal mai multe haine murdare intr-un singur ciclul, dar si articole voluminoase gen: paturi, cuverturi, pilote.

Whirlpool Supreme Care FSCR10428  din fata

Pretul este intr-adevar mai mare putin decat cel al unei masini cu capacitate de 5,6 sau 7 kg, insa si rezultatele sunt pe masura asteptarilor mele, motiv pentru care eu personal, consider ca aceasta isi merita din plin banii verifica pretul! Whirlpool masoara 85 x 59.5 x 64 centimetri, este de culoare alb si datorita tehnologiei revolutionare Zen, aceasta este foarte silentioasa.

Zen inlocuieste transmisia traditionala cu curea cu un motor cu tractiune de inalta performanta care roteste tamburul direct. Noul motor controlat prin inductie nu are perii , garantand astfel o neasteptata silentiozitate , mai putine vibratii si o mai buna stabilitate,  multumita senzorului sau avansat capabil sa optimizeze profilul rotatiei, sa detecteze si sa previna incarcaturile neechilibrate.Gratie tehnologiei Al 6-lea Simt prezenta la aproape toate masinile de spalat Whirlpool, aparatul electrocasnic spala hainele atata timp cat acestea au nevoie de un astfel de proces de curatare intensa si se opreste doar atunci cand rezultatul este unul perfect. Senzorii speciali din interioorul cuvei monitorizeaza in permanenta fiecare etapa, regland presiunea, consumul de apa si timpul de spalare.

Modelul pe care eu mi l-am ales face parte din cea mai noua generatie de masini de spalat rufe, este fabricat in 2015, face parte din clasa de eficienta energetica A+++ si are un consum mic de doar 0.95 kw in program standard si 11500 litri apa/an. Acesta se poate lauda cu viteza de centrifugare mare ce poate ajunge pana la 1400 rotatii pe minut, programe eficiente de spalare, cum ar fi lana, bumbac, sintetice, clatire intensiva, delicate, spalare manuala, prespalare si centrifugare.

Printre cele mai importante functii si sisteme de siguranta regasite aici as putea mentiona urmatoarele: controlul balansului, sistem detectare spuma, selector centrifugare, sistem siguranta impotriva copiilor – blocheaza usa si panoul de comanda, recomandare dozare detergent si Fresh Care – optiune ce-ti permite sa scoti hainele din tamburi oricand doresti, astfel incat indiferent daca vei intarzia sau nu cu extragerea acestora, articolele tale vestimentare isi vor pastra mirosul de proaspat spalate.

In ceea ce priveste designul masinii de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR10428 cu incarcare frontala, las pozele sa vorbeasca de la sine, deoarece sunt convinsa ca orice persoana poate observa aspectul sau elegant, nemaintalnit pana acum la niciun alt model. Asadar, aceasta este masina de spalat rufe cu incarcare de 10 kg pe care eu mi-am achizitionat-o, ma declar foarte multumita de raportul sau calitate-pret si de performantele ridicate, motiv pentru care o recomand tuturor cu cea mai mare incredere!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *