Whirlpool SPIW 418 – aer conditionat premium cu putere mare de racire

Acum ca temperaturile din termometre cresc pe zi ce trece un aparat de aer conditionat poate face minuni. Daca vreti sa raciti o incapere mai spatioasa sau chiar intreaga locuinta atunci recomandarea mea este pentru un aparat suficient de puternic, asa cum este Whirlpool SPIW 418. Modelul acesta il folosesc de aproape un an de zile si pana acum sunt pe deplin multumit de performntele precum si de consumul acestuia.

Online se poate comanda de aici, avand transportul gratuit precum si posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, bineinteles aceasta optiune fiind contracost. Kitul de instalare nu este inclus in pret, la fel si instalarea aparatului trebuie platita separat dupa achizitionare. Pentru a nu pierde garantia oferita de producator firma care se ocupa cu montajul trebuie sa fie una autorizata (lista acestora o gasiti aici). In functie de oras si montator pretul de instalare nu ar trebui sa depaseasca 300-350 lei.

Whirlpool SPIW 418 unitate interioara

Chiar daca nu este foarte important la aparatele de acest gen design-ul acestuia este unul modern si elegant, putand fi montant in orice camera din locuinta fara probleme. Recomandarea mea ar fi ca acest model sa fie montat in hol, in felul acesta fiecare camera din camera este racita aproape uniform. Informatii legate de temperatura precum si programul setat sunt disponibile pe unitatea interioara iar alte detalii suplimentare sunt prezente pe micul display de pe telecomanda. Telecomanda este moderna, butoanele sunt tip touch, nu trebuie decat atinse pentru stabilirea comenzii.

Capacitatea de racire sau incalzire este de 18000 BTU pe ora fiind incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este folosit pentru incalzirea locuintei si A atunci cand este folosit pentru racire. Desi conform specificatiilor nu este chiar un AC foarte economic eu personal sunt foarte multumit de consumul acestuia, folosit aproximativ 5-6 ore pe zi acesta mi-a marit factura la energie cu aproximativ 50-60 lei, lunar. Compresorul din dotare este unul tip Inverter, acesta permite functionarea aparatului chiar si atunci cand temperaturile externe ajung pana la maxim -15 grade. De asemenea acesta face ca aparatul sa fie unul silentios, zgomotul maxim produs de unitatea interioara fiind de 46 decibeli.

Pentru ca aerul racit de acesta sa fie unul curat, fara impuritati sau bacterii Whirlpool SPIW 418 este dotat cu filtru filtru HD (Densitate inalta) – retine pana la 90% din particulele de praf plus inca un filtru aditional: HEPA + Catechin. Acestea se pot spala la jet de apa atunci cand se incarca cu praf si aerul nu este chiar cel mai curat. Functiile intalnite sunt cele standard, pe care le gasim la orice aparat din aceasta categorie: racire, incalzire, ventilare si dezumidificare precum si alte cateva functii speciale: Autocuratare, Around U (senzorul de pe telecomanda transmite catre unitatea interna temperatura exisenta in locul in care se afla telecomanda), Real time si 4D Air Inlet.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *