Whirlpool SPIS 412L – aer conditionat argintiu cu Filtru HD si Carbon

Pentru ca nu mai este mult pana cand temperaturile tropicale ne vor „lovi” tara, este bine sa fim pregatiti si sa avem un aparat de aer conditionat deja instalat. Daca pana acum n-ai reusit sa-ti montezi unul, poate ca acum este timpul sa rasfoiesti ofertele magazinelor online, preturile acestor aparate a scazut considerabil in ultimii ani. Recomand instalarea inainte de inceperea sezonului, in felul acesta puteti avea aparatul functional intr-un timp mult mai scurt.

In perioada de vara timpul pentru instalare creste cu pana la 2 saptamani, de la data achizitionarii. Modelul despre care vom discuta in acest articol este Whirlpool SPIS 412L, un aparat din zona premium, cu putere de racire 12.000 BTU, adica suficient pentru un apartament sau o casa cu maxim 3 camere. Am gasit cea mai buna oferta verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Beneficiaza de 24 de luni perioada de garantie, insa numai daca este instalat de catre o firma autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa ramaneti fara garantie. Din experienta personala, pretul instalarii nu ar trebui sa depaseasca 300 lei, indiferent de oras sau firma, bineinteles in limita a 3 metri de traseu frigorific.

Whirlpool SPIS 412L unitate interioara

Whirlpool SPIS 412L este un model din generatia 2016, avand un design elegant si modern, fiind usor de integrat in orice camera din locuinta dumneavoastra. Dimensiunile acestuia sunt cele uzuale, intalnite in prezent la orice aparat de acest gen. Unitatea interioara este argintie, avand pe centru un display de mici dimensiuni unde veti gasi informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau alte detalii de acest gen. Aceleasi informatii sunt disponibile si pe ecranul de pe telecomanda. Referitor la telecomanda, aceasta este destul de mica ca si dimensiune, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv.

De asemenea telecomanda este dotata cu un senzor care transmite catre unitatea interna temperatura existenta in locul in care se afla telecomanda, reusind sa ofere o temperatura unitara in incapere. Functiile din dotarea acestuia aparat sunt cele standard, intalnite de obicei la orice alt model din aceasta categorie de pret: racire/incalzire, ventilare, dezumidificare, auto-restart si timer. In plus este echipat si cu alte functii speciale, precum: Autocuratare, Around U, Power Save, Real time si 4D Air Inlet.

Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, aparatul dispune de o putere de 12000 BTU pentru racire/incalzire, fiind de ajuns pentru o locuinta cu maxim 3 camere. Consumul de energie este unul scazut, acesta fiind echipat cu compresor tip Inverter. Acest gen de compresor permite un control strict al rotatiilor compresorului. Acesta creste eficienta aparatului, reduce vibratiile si zgomotul. Conform specificatiilor aparatul are un consum de 1010 wati atunci cand este utilizat pentru racire si 1190 wati atunci cand il folositi pentru incalzirea locuintei. Este un model silentios (atat unitatea interioara cat si cea exterioara), fiind posibil de instalat in orice spatiu, indiferent ca discutam despre apartament sau casa.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *