Whirlpool Premium AMD 354 – aer conditionat cu al6lea simt – consum redus

Indiferent daca locuiesti la casa sau apartament in conditiile actuale chiar nu mai poti rezista pe timpul verii fara un aparat de aer conditionat. Temperaturile cresc in fiecare an iar ventilatoarele clasice si alte aeroterme chiar nu mai sunt de folos. De aceea, daca doresti sa ai un somn odihnitor pe timpul noptii cu siguranta trebuie sa ai montat un aparat de aer conditionat. Acesta nu trebuie sa fie unul cu putere foarte mare de racire, in functie de spatiul pe care doresti sa il racesti alegi si puterea aparatului.

De exemplu, Whirlpool Premium AMD 354 este perfect pentru o garsoniera sau pentru un apartament cu maxim 2 camere. Eu am ales acest model anul trecut, dupa cativa ani in care am rezistat destul de greu temperaturilor ridicate din timpul serii. Da, este ceva mai scump in comparatie cu alte modele care au aparut pe piata in ultima perioada insa daca nu vrei sa-ti incarce factura la energie atunci acest model este unul potrivit.

Whirlpool Premium AMD 354 unitate interioara

Eu l-am cumparat online de aici, avand cel mai bun pret disponibil, transport gratuit precum si posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni. Totusi, in pretul de achizitie nu este inclus montajul si nici kitul de instalare. Acesta se plateste separat, dupa achizitionare, catre montatot. Din experienta personala pot spune ca montarea acestui aparat nu trebuie sa depaseasca 350 lei, pretul poate varia in functie de oras si firma care se ocupa cu montajul acestuia. Pentru a nu risca sa pierdeti garantia oferita de producator firma trebuie sa fie prezenta in aceasta lista.

Capacitatea de incalzire si racire este de 9000BTU, asa cum am precizat mai devreme este suficient pentru incaperi mai restranse. Se incadreaza in clasa de consum energetic A+ atunci cand este folosit pentru racire si A atunci cand este folosit pentru incalzire. Ca o constatare, folosit zilnic pe timpul verii aproximativ 4-5 ore acesta mi-a crescut factura la energie cu aproximativ 40-50 lei. Acest lucru este posibil datorita compresorului tip Inverter (marca GREE), acesta nu doar ca reduce consumul dar face ca aparatul sa fie mult mai silentios (zgomotul maxim produs de unitatea interna este de 53 decibeli), comparativ cu modelele mai vechi cu compresor standard.

In plus poate fi folosit chiar si pentru incalzire, acesta functioneaza chiar si atunci cand temperatura exterioara ajunge pana la minim -10 grade. Pentru ca ventilat sa fie unul curat Whirlpool Premium AMD 354 este echipat cu filtru antibacterian precum si o functie speciala numita Cold Plasma Generator – aceasta utilizeaza tensiune inalta pentru distrugerea bacteriilor si a virusilor.

Functiile prezente sunt cele standard (ventilare, racire, incalzire si dezumidificare) precum si alte cateva functii specile, cum ar fi: Sleep/Night mode, al 6lea simt (conforma producatorului aceasta functie monitorizeaza permanent ambientul, aparatul combina functiile (racire, incalzire, dezumidificare, ventilare) astfel incat sa fie atinse conditiile optime in incapere, se pot face mici ajustari), Power Save si 1W Stand-by.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *