Whirlpool Inverter Fantasia – aer conditionat economic dotat cu functia Al 6-lea Simt

Atunci cand vine vorba despre produse frigorifice si pentru racire cu siguranta Whirlpool ocupa un loc foarte bun. Modelul adus astazi la review este recomandat celor care isi doresc un produs de calitate, cu putere mare de racire si functii suficiente pentru asigurarea unui temperaturi potrivite. Eu l-am comandat anul trecut pentru parintii mei si pana in ziua de astazi sunt foarte multumiti atat de consum cat si de performantele acestuia.

L-am cumparat online de aici, avand transportul gratuit precum si cel mai bun pret pe care l-am putut gasi. Kitul de instalare si montajul nu sunt incluse in pret, acestea trebuiesc platite separat catre firma care se ocupa cu instalarea aparatului. Din experienta personala pot spune ca instalarea aparatului nu ar trebui sa coste mai mult de 300-350 lei, bineinteles pretul poate varia in functie de oras si firma. Daca alegeti sa il cumparati in plin sezon este posibil sa asteptati ami mult timp pentru instalarea acestuia. Eu l-am cumparat inaintea verii astfel ca era deja functional in maxim 3-4 zile de la achizitionare.

Whirlpool Inverter Fantasia unitate interioara

Nu m-a interesat foarte mult cum arata fiindca genul acesta de aparate sunt aseamanatoare atunci cand vine vorba de aspect. Conform producatorului acest model are un design numit Fantasia (asa cum este si denumit modelul), este simplu si cred ca se potriveste foarte bine in orice camera din locuinta. Eu am ales sa il montez in hol, in felul acesta camerele sunt racite uniform, chiar daca dureaza ceva mai mult pana aerul racit ajunge in camere. Informatiile referitoare la treapta de ventilatie, programul folosit precum si temperatura setata sunt disponibile pe unitatea interioara precum si pe display-ul de pe telecomanda.

Referitor la telecomanda, aceasta este dotata cu un senzor de temperatura, acesta transmite temperatura din locul in care se afla telecomanda (permite realizarea unei temperaturi unitare in incapere, adica o temperatura potrivita exact in locul unde este prezenta telecomanda). Cei 12000 BTU sunt suficienti pentru a raci fara probleme un apartament cu 3-4 camere. Desi discutam despre un produs cu putere mare de racire consumul de energie nu este unul de speriat. Fiind dotat cu compresor tip inverter, folosit zilnic, factura la energie ajunge sa creasca cu aproximativ 60-70 lei lunar.

Tot datorita compresorului de ultima generatie acesta este mult mai silentios si poate fi utilizat chiar si cand temperatura externa ajunge pana la -15 grade. Pentru cei care sunt nelamuriti cam ce poate face functia al6lea simt trebuie sa stiti faptul ca aceasta monitorizeaza permanent ambientul astfel ca aparatul combina functiile (racire, incalzire, dezumidificare sau ventilare) pentru a atinge conditiile optime in incapere – se pot face mici ajustari. In comparatie cu alte modele dotate cu functia Sleep acest aparat permite setarea acesteia in functie de persoana avand 4 moduri disponibile: copii, adolescenti, adulti si varstnici. Filtrarea se face in 3 pasi, acest model fiind echipat cu 3 filtre pentru aer tip: HEPA, Catechin filters si PP filter (lavabil).

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *