Whirlpool FSCR 70211 – masina de spalat rufe eficienta si economica

Masina de spalat rufe Whirlpool FSCR 70211 cu incarcare frontala face parte din noua generatie, a fost fabricata la finalul anului 2015 si vine dotata cu tehnologie moderna, functii inteligente si optiuni de spalare care te ajuta sa obtii intotdeauna rezultate perfecte, indiferent de gradul de murdarie al hainelor. Sunt convinsa ca n-ai cum sa treci cu vederea aspectul sau elegant, iar daca pui la socoteala si dotarile sale de ultima generatie, vei ajunge la concluzia ca aceasta este intr-adevar o masina care isi merita banii.

Masoara 85 x 59.5 x 61 centimetri, este alba, are capacitate de incarcare 7 kg, viteza de centrifugare 1200 rotatii pe minut si programe obisnuite precum: EcoBumbac, Sintetice, Lana, Delicate, Prespalare, Mixed & Magic si altele. Multumita cuvei cu capacitate mare, dar si optiunilor inteligente de care dispune, aceasta iti garanteaza cele mai bune rezultate in orice moment al zilei, oferindu-ti posibilitatea de a spala chiar si cantitati mari de haine murdare intr-un singur ciclu.

Whirlpool FSCR 70211 din fata

Pretul acestei bijuterii este destul de avanatajos si nu cred ca cei care si-o doresc cu adevarat nu si-ar putea permite sa si-o achizitioneze, de aceea recomand tuturor magazinul online eMAG, mentionand ca acolo am gasit cea mai buna oferta de pe piata verifica pretul. In plus, transportul este gratuit pana la domiciliul clientului, indiferent de localitatea, iar garantia are valabilitate 2 ani de zile.

Se deosebeste de celelalte modele obisnuite in primul rand prin intermediul designului modern. Whirlpool este o masina foarte frumoasa, eleganta, prevazuta cu panou de comanda usor de accesat, afisaj digital si sertar pentru detergent care iti recomanda cantitatea potrivita pentru fiecare tip de incarcatura. In plus, tehnologia Al 6-lea Simt este prezenta si ea aici, iar rolul acesteia este de a monitorizeaza in permanenta procesul spalarii hainelor, regland presiunea, consumul de apa si timpul de spalare, astfel incat rezultatele finale sa fie perfecte, exact asa cum tu ti-ai imaginat!

Lista optiunilor inteligente nu se opreste aici, asadar, in completarea celor mentionate mai sus as mai avea de adaugat urmatoarele: optiune pentru terminare intarziata, functie anti – incretire a tesaturii, sistem de blocare al tamburului, protectie impotriva copiilor – blocheaza panoul de comanda si usa, astfel incat cei mici sa nu ii poata deregla setarile, Soft Move – reprezinta un cumul de miscari specifice pe care tamburul le face in functie de fiecare program in parte, miscarile fiind personalizate in functie de fiecare tip de tesatura si incarcatura pe care masina le detecteaza inca de la inceputul ciclului de spalare si Fresh Care – optiunea se poate activa atunci cand nu esti sigur la cat timp vei scoate rufele din masina de spalat la finele programului, astfel incat, indiferent ca intarzii sau nu cu extragerea rufelor din tambur, acestea isi vor pastra mirosul de „proaspat
spalate”.

Sunt convinsa ca orice femeie si-ar dori sa aiba o masina precum aceasta: frumoasa, eficienta si foarte economica! Si ca sa ma crezi pe cuvant ca este intr-adevar o masina care are consum mic de resurse, trebuie sa-ti mentionez faptul ca a fost incadrata de catre specialisti in clasa de eficienta A+++, inregistrand anual 175 kWh. Suna bine, nu-i asa? Daca iti place si vrei sa intri cat mai curand in posesia ei, profita acum de oferta magazinului eMAG si achizitioneaz-o cu un super pret! In urma unei analize amanuntite, am ajuns la concluzia ca raportul calitate-pret al masinii de spalat rufe Whirlpool FSCR 70211 este excelent, asadar, o recomand cu incredere tuturor!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *