Whirlpool FSCR 12440 – masina de spalat rufe cu capacitate de incarcare 12 kilograme

In ultima vreme am observat ca oamenii au tendinta de a-si cumpara lucruri cat mai mari: telefoane mari, masini mari, dar si combine frigorifice cu volum net total mare, dovada a faptului ca necesitatile din ziua de astazi sunt mult mai mari decat in anii din urma. Si pentru ca cerintele actuale vizeaza astfel de electrocasnice, am decis sa-ti prezint in randurile ce urmeaza noua masina de spalat rufe Whirlpool FSCR 12440 cu capacitate mare de 12 kg.

Da, ai citit bine, are 12 kg, este capabila sa spele de 2 ori cantitatea uneia de 6 kg si este destinata in special familiilor numeroase si celor care obisnuiesc sa spele mult si des. Masina masoara 85 x 59.5 x 70 centimetri, ca oricare alt model obisnuit, este alba, moderna, prevazuta cu hublou negru cu deschidere larga, panou de comanda tactic si display elegant LED care indica timpul ramas pana la terminarea programului, viteza de centrifugare, etapa de spalare in curs de desfasurare si temperatura apei.

Whirlpool FSCR 12440 din fata

Este o masina deosebita din toate punctele de vedere, care costa destul de mult, dar care merita dupa parerea mea toti banii. Nu spun ca este accesibila oricarui buzunar, insa iti recomand sa o comanzi online daca intentionezi sa achizitionezi, pentru ca la eMAG ai posibilitatea de a plati cu banii in rate lunare fara dobanda verifica oferta actuala.

Facand parte din noua generatie Whirlpool, evident ca nu ii putea lipsi tehnologia Al 6lea Simt, care recunoaste dimensiunea incarcaturii prin senzorio speciali din interiorul cuvei si ajusteaza automat consumul de resurse. Multumita acesteia, ciclul spalarii este monitorizat permanent, timpul mai scurt, iar consumul de apa si energie electrica mai mic cu pana la 50%. De asemenea, masinile care au in dotare Al 6-lea Simt, optimieaza cantitatea de detergent folosita, astfel incat, anual, tu sa faci economie si sa folosesti cat mai putin.

Si pentru ca sunt convinsa ca te intereseaza sa afli si care sunt programele pe care acest model ti le pune la dispozitie, tin sa-ti mentionez cateva dintre ele: mix – spala perfect o varietate de culori, delicate, rapid, prespalare, Clean + Mixed & Magic, bumbac, lana, sintetice, colorate, consum redus de energie. Avand capacitate marede 12 kg si hublou cu deschidere larga, cu ajutorul ei vei putea spala mai multe haine murdare intr-un singur ciclu, facand astfel economie de timp, apa si energie electrica, dar si articole voluminoase.

Daca m-ai intreba pe mine ce parere am despre ea, ti-as raspunde fara sa ezit, spunandu-ti ca asa arata in viziunea mea masina perfecta! Are design modern, tehnologii de ultima generatie, consum mic de resurse – 140 kWh/an si doar 11900 litri apa/an si optiuni inteligente precum: sistem de siguranta impotriva copiilor – blocheaza panoul de comanda, astfel incat cei mici sa nu ii poata deregla programul, sistem de blocare al tamburului, recomandare dozare detergent – dozeaza exact cantitatea de care are nevoie pentru un singur ciclu de spalare si motor cu inductie si transmisie directa.

Masina de spalat rufe Whirlpool FSCR 12440 este perfecta, iar raportul pret-calitate, foarte bun! O recomand cu incredere tuturor celor care au nevoie de un astfel de model eficient, silentios si foarte spatios, convinsa fiind ca reprezinta cea mai buna alegere pentru orice familie moderna!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *