Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA – combina frigorifica NoFrost cu tehnologia Al 6lea Simt Fresh Control

Un frigider este indispensabil in orice locuinta, iar atunci cand vorbim deja despre o familie numeroasa, cu siguranta atentia nu se indreapta doar asupra frigiderului, ci automat asupra unei combina frigorifice cu capacitate mare de incarcare. In cazul in care si tu iti doresti una, dar nu stii pe care s-o alegi, iti recomand cu incredere un model de top, performant si incapator. Este vorba despre combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA, prevazuta cu sistem NoFrost, tehnologia Al 6-lea Simt si volum net total mare – 312 litri.

De ce ai alege-o pe aceasta dintre zecile de modele disponibile online? In primul rand pentru ca are un pret foarte avantajos verifica pretul, in al doilea rand datorita volumului net total mare si bineinteles pentru ca detine sistem de racire full NoFrost. Multumita acestui sistem revolutionar NoFrost, combina nu necesita dezghetare periodica asa cum se intampla in cazul modelelor obisnuite, deoarece ea nu face gheata in interior. Racirea se realizeaza cu ajutorul curentilor de aer rece distribuiti uniform atat in frigider, cat si in congelator, astfel incat alimentele sa fie pastrate proaspete mai mult timp.

Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA din fata

De asemenea, aparatele frigorifice care beneficiaza de NoFrost au o durata de viata mai lunga si un consum energetic mai mic, dovada a faptului ca cel mentionat mai sus face parte din clasa de eficienta energetica A+, intregistrand anual un consum de 307 kw. Tot aici vei putea intalni si noua tehnologie de control al prospetimii Al 6lea Simt, care garanteaza refrigerarea la umiditate perfecta in intregul interior, facand posibila pastrarea alimentelor proaspete de pana la 4 ori mai mult timp.

Combina Whirlpool este dotata cu sistem antibacterian de filtrare a aerului, pentru a-ti mentin astfel alimentele preferate in cele mai bune conditii, ferite de bacterii, mucegai si mirosuri neplacute. Filtrul din interiorul frigiderului consta intr-un strat polimeric tratat cu sistemul antibacterian Microban si trebuie inlocuit de doua ori pe an.


Aparatul frigorific masoara 188.5 x 59.5 x 65.5 centimetri, este de culoare inox tratat cu strat antiamprenta, are doua compartimente spatioase si bine organizate, un singur compresor si nivel de zgomot scazut. In partea superioara se afla frigiderul, cu volum net total 218 litri, 4 rafturi din sticla, compartiment pentru fructe si legume, 3 suporturi pe usa si sistem de iluminare cu LED-uri, iar putin mai jos de acesta vei putea gasi congelatorul, de asemenea foarte incapator, dotat cu volum net 94 litri, 3 compartimente, tava pentru gheata si functie de super-congelare.

Din punctul meu de vedere, ambele compartimente sunt suficient de spatioase chiar si pentru o familie numeroasa, iar avantajul pe care acestea il prezinta este ca nu necesita dezghetare periodica! In cazul in care uiti usa deschisa mai mult de 60 secunde, un sistem sonor te va avertiza ca este necesar sa revii pentru ca ai uitat-o deschisa, economisind astfel energie electrica si implicit bani.

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA reprezinta cea mai buna alegere pe care o poti face daca iti doresti un aparat frigorific modern, cu design elegant, dar totodata spatios si eficient. O recomand tuturor cu incredere, deoarece raportul sau calitate-pret este excelent! Acest produs are garantie 2 ani si beneficiaza de transport gratuit pana la domiciliul tau!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *