Whirlpool BSNF 8421 OX – combina frigorifica cu design modern si elegant

Care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie sa tinem cont atunci cand dorim sa ne achizitionam o combina frigorifica? Pentru ca am tot fost intrebata ce-as putea recomanda, astazi m-am decis sa le prezint celor interesati cateva aspecte dupa care ar trebui sa se ghideze in momentul in care s-au hotarat sa faca acest pas, astfel incat ei singuri sa-si poata da seama care este combina potrivita. In primul rand capacitatea de incarcare – cu cat familia este mai mare, cu atat aparatul frigorific trebui sa fie mai incapator, consumul energetic – recomand modelele care functioneaza cu un singur compresor, deoarece sunt mai eficiente si consuma mai putin curent si nu in ultimul rand, pretul.

Si daca tot am mentionat mai sus de capacitate mare de incarcare, iti prezint astazi noua combina frigorifica Whirlpool BSNF 8421 OX cu volum net total 319 litri. Suficient de incapatoare, silentioasa, economica si moderna, aceasta poate fi cumparata online cu un pret foarte avantajos de la magazinul eMAG verifica pretul. Whirlpool masoara 188.5 x 59.5 x 65.5 centimetri, este de culoare inox si are doua compartimente foarte bine organizate, astfel incat tu sa-ti poti depozita toate alimentele necesare, fructele, legumele, dar si bauturile preferate.

Whirlpool BSNF 8421 OX deschis

Sistemul de racire al acesteia este full NoFrost, ceea ce inseamna ca atat frigiderul cat si congelatorul beneficiaza de tehnologia moderna care nu produce gheata. In interiorul celor doua compartimente este distribuit uniform aerul rece, fiind mentionuta o temperatura constanta pentru pastrarea alimentelor in cele mai bune conditii. Fara gheata, inseamna fara dezghetare periodica si fara timp pierdut pentru curatarea interiorului!

Combina functioneaza cu un singur compresor eficient si foarte silentios, care are autonomie 16 ore. Datorita acestuia, dar si sistemului NoFrost, acest model se poate lauda cu un consum mic de energie electrica – 311 kwh/an si implicit cu incadrarea intr-una dintre cele mai bune clase de eficienta energetica A+. Sunt convinsa ca orice familie moderna si-ar dori un astfel de aparat electrocasnic!


In ceea ce priveste spatiul interior, trebuie sa stii ca frigiderul are in total 222 litri, 4 rafturi din sticla, compartiment pentru legume/fructe, suporturi pe usa pentru sticle, borcane si oua, iluminare interioara si termostat pentru reglarea temperaturii. Congelatorul beneficiaza si el de volum mare – 97 litri in total, 3 compartimente in care pot fi congelate 4 kg/24 h, tava pentru gheata si sistem de dezghetare NoFrost, la fel ca si frigiderul.

Spre deosebire de alte modele obisnuite, combina frigorifica Whirlpool BSNF 8421 OX are un design elegant, conturat de linii fine si manere integrate din inox. Din punctul meu de vedere raportul sau calitate-pret este foarte bun, consider ca acest aparat isi merita banii, asadar, o recomand cu incredere tuturor celor care au nevoie de un astfel de electrocasnic! Daca alegeti s-o cumparati online trebuie sa stiti ca transportul este gratuit pana la domiciliu, iar garantia valabila 2 ani de zile!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *