Whirlpool BLF 9121 W – combina frigorifica accesibila cu consum redus si functia al6lea simt

Combina frigorifica Whirlpool BLF 9121 W este cu siguranta unul dintre cele mai bune modele ale acestui brad cunoscut, a fost lansata pe piata chiar in 2015 si pe o poti achizitiona in aceasta perioada cu un pret decent, fara a fi necesar sa faci mari sacrificii financiare. Am hotarat sa mi-o cumpar in momentul in care vechiul frigider mi s-a stricat, deoarece am considerat ca este mai avantajoasa o combina spatioasa decat un frigide si-un congelator separat si se pare ca am facut cea mai buna alegere din toate punctele de vedere.

Eu sunt foarte multumita de raportul calitate-pret verifica pretul, de consumul sau energetic, dar si de spatiul pe care Whirlpool mi-l pune la dispozitie in cele doua compartimente ale sale. Ca oricare alta combina normala si aceasta beneficiaza de frigider in partea superioara si congelator in partea de jos, ambele avand in total un volum net mare de 369 litri. Desi masoara 201 x 59.5 x 65.5 centimetri, am reusit s-o incadrez cu usurinta in bucatarie alaturi de celelalte aparate electrocasnice si sunt foarte incantata de modul silentios de functionare, care se datoreaza compresorului Inverter pe care aceasta il are.

Whirlpool BLF 9121 W deschisa

Frigideul este spatios, foarte bine compartimentat, dotat cu 5 rafturi confectionate din sticla, MaxiBox pentru legume si fructe, 4 suporturi pe usa pentru sticle, borcane si oua, sistem de dezghetare automat si functie de super-racire. Acesta beneficiaza de tehnologia moderna Al 6-lea Simt, fiind dotat cu senzori inteligenti care simt cresterile de temperatura si restabilesc conditiile de pastrare ideale mai rapid decât un racitor normal.

Datorita restaurarii de 5 ori mai rapide a temperaturii, sistemul garanteaza intotdeauna conditiile optime de temperatura, astfel incat alimentele sa nu se deterioreze sau sa capete mirosuri neplacute. Frigiderul are in total un volum de 258 litri si este prevazut cu sistem de iluminare LED. Avand in vedere spatiul generos pe care acesta ti-l pune la dispozitie, poti depozita in interiorul sau vase si recipiente de marimi diferite, pentru ca mancarurile tale preferate sa fie pastrate in cele mai bune condtii.

Congelatorul se regasesc putin mai jos de frigider, are in total 111 litri, 3 compartimente in care pot fi congelate 5kg/24 h, tava pentru gheata si sistem de dezghetare manual. Desi mi-as fi dorit sa gasesc aici si sistem NoFrost, din pacate aceasta tehnologie lipseste, fiind singurul minus pe care eu l-am sesizat pana in momentul de fata.  Sunt foarte multumita de usurinta cu care pot dezgheta si spala ambele compartimente, de spatiul generos al acestora, dar si deconsumul mic de energie electrica.

Combina frigorifica Whirlpool BLF 9121 W face parte din clasa de eficienta energetica A+ si are un consum anual de doar 321 kw. In ceea ce priveste aspectul sau exterior, iti pot mentiona faptul ca aceasta este de culoare alb, prevazuta cu usi reversibile, manere orizontale integrate si compresor cu autonomie mare de 24 ore – functionare fara curent electric. Avand in vedere raportul calitate-pret excelent, recomand tuturor cu cea mai mare incredere combina Whirlpool!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *