Whirlpool BLF 8121 W – combina frigorifica cu al6lea simt

Combina frigorifica Whirlpool BLF 8121 W este exact ceea ce eu cautam de foarte mult timp! Desi nu mai aveam speranta c-o sa gasesc un model cu volum net total mare la un pret accesibil unei familii cu venituri nu foarte mari, in cele din urma am reusit sa-l achizitionez si sunt foarte multumita de alegerea facuta! Se incadreaza perfect pe balcon datorita dimensiunilor sale reduse – 188.5 x 59.5 x 65.5 centimetri, nu produce mult zgomot multumita compresorului silentios de ultima generatie si vine echipata cu tot ceea ce-i trebuie pentru a fi pusa in functiune chiar din prima zi!

Asa cum ti-am spus si la inceput, principalele criterii dupa care m-am ghidat in alegerea sa au fost pretul verifica pretul, iar mai apoi volumul net toal. Mi-am dorit o combina spatioasa, eficienta si ieftina si-am gasit exact ce aveam nevoie, combina Whirlpool! Aceasta are capacitate 339 litri, imparita in mod inegal in cele doua compartimente, autonomie de functionare fara curent electric – 24 ore si clasa climaterica N-T.

Whirlpool BLF 8121 W  deschis

Referitor la design, n-as avea multe lucruri de mentionat, deoarece sunt convinsa ca vei putea observa din poze aspectul sau, atat interior, cat si cel exterior. Whirlpool este o combina alba, simpla dar eleganta in acelasi timp, prevazuta cu usi cu deschidere catre partea dreapta, manere intergrate si iluminare interioara cu LED-uri.

La fel ca toate celelalte aparate electrocasnice Whirlpool si combina aceasta beneficiaza de tehnologia moderna Al 6-lea Simt. Frigiderul este dotat cu senzori inteligenti care simt cresterile de temperatura, avand rolul de a restabili conditiile de pastrare ideale mai rapid decât un frigider sau un congelator normal. Viteza de restaurare a temperaturii ideale este esentiala pentru reducerea deteriorarii alimentelor, avand un rol important in ceea ce priveste pastrarea acestora in conditii optime o lunga perioada de timp.


Ca oricare alt model obisnuit si acesta este impartit in doua compartimente! In partea de sus se regaseste frigiderul cu volum net total 228 litri, 4 rafturi elegante din sticla, 3 suporturi pe usa si compartiment pentru legume si fructe, iar putin mai jos de el, congelatorul, dotat cu volum mare de 111 litri, 3 compartimente in care por fi introduse 5 kg/24 h si tava pentru gheata. Ambele beneficiaza de sistem de dezghetare manual, probabil singurul dezavantaj al sau, insa pentru mine lipsa sistemului NoFrost n-a reprezentat un impediment in achizitionarea sa, deoarece eram obisnuita sa dezghet frigiderul periodic si in cazul modelului anterior.

Combina frigorifica Whirlpool BLF 8121 W se poate lauda cu un consum mic de energie electrica – doar 309 kw/an, motiv pentru care specialistii au considerat ca merita a fi incadrata in clasa de eficienta A+. Avand in vedere faptul ca n-am avut foarte multe pretentii – datorita bugetului mic pe care l-am avut disponibil, eu personal consider ca am facut cea mai buna alegere! Sunt multumit de raportul calitate-pret, asadar, o recomand tuturor cu incredere, mentionandu-le celor interesati ca acest produs beneficiaza de trasport gratuit pana la domiciliu si garantie valabila 2 ani de zile.

Articole similare:

Un comentariu pentru “Whirlpool BLF 8121 W – combina frigorifica cu al6lea simt

  1. Buna. O intrebare : la ce temperatura sa setez? Momentan este „medie”…. Care este temperatura ideala pentru functionare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *