Whirlpool AWSX 63013 – masina de spalat rufe cu pret bun – dotata cu tehnologia al6lea simt

Masina de spalat rufe Whirlpool AWSX 63013 cu incarcare frontala este una dintre cele mai accesibile la momentul de fata. Daca intentionezi sa-ti utilezi locuinta cu un nou aparat electrocasnic in viitorul apropiat, modelul despre care discutam astazi poate reprezenta o alegere inspirata. De ce recomand Whirlpool? Am toate motivele sa cred ca este o masina reusita, deoarece are capacitate de incarcare 6 kg, tehnologie moderna, design elegant, consum redus de resurse, functii inteligente si un pret foarte avantajos.

Arata si functioneaza perfect, iar capacitatea sa de incarcare medie de 6 kg, iti ofera posibilitatea de a spala o cantitate seminificativa de rufe murdare, precum si articole voluminoase. Masina poate fi cumparata online cu o super oferta in aceasta perioada link, beneficiaza de transport gratuit pana la domiciliul tau, indiferent de localitatea in care te afli, are garantie valabila 2 ani de zile, iar pana la momentul actual pare sa-si merite banii.

Whirlpool AWSX 63013 din fata

Este alba, SLIM, masoara 59.5 x 45 x 84.5 centimetri, poate fi integrata cu usurinta in spatiile inguste si sunt convinsa ca n-o sa te deranjeze in timpul stoarcerii, pentru ca nivelul sau de zgomot este redus – viteza de centrifugare este de 1000 rotatii pe minut. Modelul mentionat mai sus este ideal pentru orice familie formata din 4-6 membri, iar avantajul pe care il ofera comparativ cu altele este Eco Monitor, care iti da feedback cu privire la consumul de energie pe parcursul derularii programului de spalare, indicandu-ti cel mai eficient program ce se potriveste fiecarei incarcaturi in mai putin de 10 secunde.

Asa cum era de asteptat, tehnologia AL 6LEA SIMT Colours este prezenta si aici. Aceasta este a fost special creeata pentru a proteja culorile hainelor, indiferent de tesatura, reducand totodata consumul de apa, timp si energie.

Folosind masina de spalat cu AL 6LEA SIMT Colours, articolele tale vestimentare preferate, vor arata bine pentru un timp indelungat! Include optiuni de spalare pentru: Culori Inchise – protejeaza negrul si culorile inchise de la decolorare, Culori Deschise – spala perfect orice culoare fara risc de transfer a culorilor intre rufe si Program Mixt – optimizeaza spalarea la mixtul de rufe.

De asemenea, masina se poate lauda si cu ciclul multifazic Clean+, care are rolul de a indeparta complet petele dificile de pe hainele murdare. Acesta ofera rezultate perfecte chiar si atunci cand apa este la o temperatura scazuta, reusind astfel sa economiseasca energie electrica cu pana la 40%. Si pentru ca tot am mentionat de consum, este important sa stii ca aparatul electrocasnic este incadrat in clasa A+++, intregistrand un consum de 147 kWh/an.

Programele si optiunile de spalare prezente in grila acesteia sunt urmatoarele: Mixte, Bumbac, Bumbac antibacteria, Eco Bumbac, Sintetice, Delicate, Lana/Spalare manuala, Albe, Culori deschise, Culori inchise si Rapid 15 minute. Display-ul LCD afiseaza timpul ramas pana la finalizarea programului in curs de desfasurare, astfel incat tu sa fii la curent cu toate informatiile de care ai nevoie. Asadar, ca o concluzie finala, masina de spalat rufe Whirlpool AWSX 63013 cu incarcare frontala merita a fi achizitionata! O recomand cu incredere tuturor, deoarece raportul sau calitate-pret este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *