Whirlpool ART 7811 A+ combina frigorifica incorporabila, pentru o bucatarie moderna

In ziua de astazi toata lumea este atrasa de electrocasnicele incorporabile. Nu ma mira acest lucru, pentru ca toti ne dorim mai mult spatiu in locuintele noastre, iar incorporabilele moderne reusesc sa ne ofere avantajul de-a putea fi ascunse in interiorul mobile de bucatarie. Si pentru ca tot am deschis acest subiect, astazi doresc sa-ti prezint noua combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 7811 A+, ideala pentru spatiile inguste.

Datorita dimensiunilor sale reduse – 184 x 54 x 54.5 centimetri, aceasta poate fi integrata cu usurinta intr-un corp al mobilei de bucatarie, pentru a pastra un design placut al acestei incaperi, mai ales daca si restul electrocasnicelor sunt tot incorporabile (cuptorul, plita, masina de spalat vase, etc). Modelul pe care am ales sa ti-l prezint astazi poate fi achizitionat online cu un pret avantajos verifica oferta actuala de la magazinul online eMAG, are volum net total 275 litri, 2 compartimente si un singur compresor.

Nu este o combina foarte mare, insa eu cred ca reprezinta o alegere inspirata pentru familiile mai putin numeroase, formate din 3-4 membri. In ceea ce priveste designul, Whirlpool arata ca oricare alt model obisnuit: argintiu, dotat cu usi reversibile, rafturi elegante din sticla si cu display mare LED care permite efectuarea setarilor de temperatura pentru ambele compartimente. Avand in vedere ca se integreaza complet in mobila, aspectul exterior cred ca este mai putin important, insa chiar si asa, aceasta combina tot arata bine.

Whirlpool ART 7811 A+

Si pentru ca face parte din gama de electrocasnic Whirlpool, automat ca nu ii putea lipsi tehnologia inteliegenta al 6-lea Simt. Aceasta garanteaza refrigerarea la umiditate perfecta in intregul interior si face posibila pastrarea alimentelor proaspete de pana la 4 ori mai mult timp. Aerul este mentinut proaspat in fiecare zi, ceea ce inseamna ca fructele si legumele isi vor pastra gustul, culoarea si prospetimea o lunga perioada de timp. De asemenea, si consumul energetic este mai mic in acest caz, rezultand de aici si incadrarea in clasa de eficienta energetica A+ (consuma 299 kwh/an).

Aparatul frigorific respecta asezarea clasica a celor 2 compartimente, sus frigider, jos congelator, fiind impartit astfel: volum frigider 195 litri, volum congelator 80 litri. Racitorul (frigiderul) are 5 rafturi din sticla, 3 suporturi pe usa, compartiment fructe/legume, sistem de dezghetare automat si sistem de iluminare cu LED-uri.

Congelatorul are 3 compartimente, capacitatea de a congela 3.5 kg/24 h, tava pentru gheata si si sistem de dezghetare manual. Daca nu te deranjeaza sa dezgheti manual congelatorul, la un anumit interval de timp, poti cumpara cu incredere aceasta combina. Pentru mine lipsa sistemului NoFrost este un minus, insa nu toata lumea pune accent pe el, asadar, daca si tu esti una din acele persoane, poti comanda combina cu incredere.

Fiind un aparat frigorific modern, dotat cu sisteme si tehnologii de ultima generatie, automat nu-i puteau lipsi urmatoarele: sistem antibacterian – previne aparatia mucegaiului, mirosurilor neplacute si bacteriilor in interiorul frigiderului, functi super racire, control al umiditatii si functie stand-by. Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 7811 A+ este super silentioasa (nivel de zgomot 35 dB) are autonomie 19 ore si poate functiona fara probleme chiar si atunci cand este incarcata la capacitate maxima. Prin urmare, o recomand cu toata increderea, merita banii, deoarece raportul sau calitate-pret este exelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *