Whirlpool AMD 351/1 – aer conditionat premium cu functia al 6-lea simt si design Sail elegant

Daca verile trecute am reusit sa „supravietuiesc” fara un aparat de aer conditionat, anul acesta am decis ca este timpul pentru racoare in apartament. Nu vroiam sa cheltuiesc foarte multi bani pentru un produs de acest gen insa nu doream sa cumpar nici ceva NoName cu compresor chinezesc. Dupa cateva cautari pe internet am reusit sa ma documentez mai bine si la scurt timp m-am oprit la Whirlpool AMD 351/1, un model cu pret corect de la un producator cu renume si experienta in domeniu.

Am ales sa il cumpar online de aici, avand nu doar un pret bun dar si transportul a fost gratuit. Inclus in pret nu a fost kitul de instalare si nici montajul, pentru acesta am platit separat aproximativ 350 lei, catre firma care s-a ocupa de instalare. Trebuie sa precizez faptul ca pentru instalare trebuie sa apelati la o firma autorizata, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia oferita de producator. Aspectul unitatii interioare in comparatie cu modelele anterioare este unul complet schimbat, avand un design elegant si modern, usor de integrat in orice camera din locuinta.

Whirlpool AMD 351-1 unitate interioara

Tot unitatea interioara este echipata cu un display tip LED care are ca rol afisarea temperaturii setate din camera. Informatii mai cuprinzatoare sunt disponibile pe display-ul de pe telecomanda, acolo gasiti detalii despre programul folosit, treapta de ventilare precum si temperatura setata. De asemenea telecomanda este dotata cu un senzor care detecteaza temperatura aerului din incapere si decide combinatia ideala a functiilor de operare: racire, incalzire, ventilatie si dezumidificare, pentru a obtine maximul de confort – insa numai atunci cand functia al6-lea simt este activata.

Tot cu ajutorul senzorului din telecomanda, functia Around U transmite temperatura din locul in care se afla telecomanda, catre unitatea interioare la fiecare 10 minute, in felul acesta permite realizarea unei temperaturi unitare in incapere. Cei 12000 BTU sunt suficienti pentru racirea unui apartament cu maxim 3-4 camere, poate fi folosit si pentru spatii mai largi insa atunci randamentul scade iar racirea se va face intr-un timp mai lung.

Conform specificatiilor tehnice acest aparat este incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este folosit pentru racire, si A+ atunci cand este utilizat pentru incalzire. Pana in acest moment eu l-am folosit doar pentru racire si pot spune ca sunt foarte multumit de consumul acestuia. Utilizat zilnic aproximativ 4-5 ore acesta mi-a marit factura la energie cu aproximativ 50-60 lei. Consumul redus este dat in primul rand de compresorul tip Inverter. Acesta reuseste sa faca aparatul mai silentios dar si utilizabil atunci cand afara temperatura ajunge pana la -15 grade.

Pentru ca aerul ventilat sa fie intotdeuna curat si lipsit de mirosuri neplacut, este prezent si filtrul de aer, cu un sistem de filtrare in 3 pasi: PP filter + Active carbon + Biologic Anti-Bacterian. Ca o concluzie la finalul acestui articol, Whirlpool AMD 351/1 este un aparat de aer conditionat recomandat celor care isi doresc un produs premium, cu consum redus si care nu doresc sa cheltuie foarte mult pentru achizitionarea acestuia.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *