Whirlpool AMD 018 – aer conditionat cu functia al 6-lea simt

Vara si-a intrat in drepturi iar temperaturile ridicate isi fac simtita prezenta in termometre. Aceasta perioada cred ca este potrivita pentru alegerea si instalarea unui aparat de aer conditionat, in primul rand pentru preturile si promotiile din magazine dar si pentru ca instalarea aparatului se va face in maxim 3-4 zile de la achizitionare. Modelul propus si ales de mine astazi este unul cu performante bune, numeroase functii si optiuni, toate la un pret accesibil.

Whirlpool AMD 018 face parte din noua generatie, fiind un model cu un consum redus de energie. Trebuie specificat si faptul ca inclus in pretul de achizitie nu este inclusa si instalarea. Aceasta trebuie platita separat (dupa instalare), catre firma care se ocupa cu acest lucru, aceasta trebuie sa fie autorizata de catre producator, in felul acesta nu riscati sa pierdeti garantia, lista cu firmele autorizate pentru instalarea aparatelor de aer conditionat Whirlpool o gasiti aici.

Whirlpool AMD 018 unitate interioara

Asa cum se precizeaza si in specificatiile tehnice acest model vine fara kitul de instalare. Unitatea interioara pastreaza acelasi design clasic pe care l-am intalnit si in trecut la modelele mai vechi. Telecomanda este mica, specifica aparatelor de aer conditionat, cu butoanele uzuale asezate la indemana. Tot pe telecomanda veti gasi informatii legate de temperatura, programul setat precum si treapta de ventilare. Aceasta este dotata cu un senzor care transmite catre unitatea interna temperatura exisenta in locul in care se afla, in felul acesta exista o precizie mai buna privind temperatura setata.

Puterea de racire si incalzire este de 9000BTU, acesta fiind suficient pentru a raci un apartament cu maxim 2 camere. Consumul de energie este unul scazut, atunci cand functioneaza pentru a raci acesta are un consum de 895 wati iar atunci cand functioneaza pentru incalzire consumul este ceva mai redus, numai 740 wati. In ambele situatii discutam despre un consum redus iar acest lucru se datoreaza in principal compresorului tip Inverter – acesta ofera si posibilitatea functionarii aparatului chiar si atunci cand temperatura externa scade pana la -15 grade.

Filtrul de aer este cu carbon activ (special pentru a retine mirosurile neplacute) iar filtru HD prezent fiind cu densitate intalta retine pana la 90% din particulele de praf. In plus, pentru un aer curat lipsit de bacterii si impuritati acest aparat este dotat si cu functie speciala auto clean – auto curatare, aceasta practic usuca traseul aparatului pentru a nu pastra bacterii si pentru a fi in permanenta curat. Asa cum am precizat in titlul acestui review Whirlpool AMD 018 este dotat cu functia al6lea simt, aceasta consta intr-un senzor care detecteaza temperatura camerei si controleaza fluxul de aer in consecinta. Aceasta aliniere ajuta la o economisire de pana la 20% la facturile de electricitate.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *