Whirlpool ADPF 941 IX – masina de spalat vase cu tehnologia Al 6lea Simt

Masina de spalat vase Whirlpool ADPF 941 IX se poate lauda cu tehnologia Al 6-lea Simt, capacitate mare de incarcare de 10 seturi, functii si programe inteligente si design modern. Acestea au fost principalele lucruri pe care mi le-am dorit de la un astfel de aparat electrocasnic si iata ca le-am gasit pe toate integrate intr-unul singur pe care l-am si achizitionat in urma cu putin timp, la recomandarea unui prieten de familie.

Odata ce-ai descoperit ajutorul pe care ti-l poate oferi o masina de spalat vase, cu siguranta o sa devii dependent de el! In ziua de astazi preturile sunt mult mai accesibile comparativ cu anii din urma, atunci cand o vedeam ca pe un moft, iar eu sunt de parere ca oricine isi poate permite acum una
verifica pretul. Masina Whirlpool este perfecta pentru familiile numeroase, datorita capacitatii sale mari de incarcare de 10 seturi, moderna din toate punctele de vedere si foarte eficienta.

Whirlpool ADPF 941 IX deschisa

Modelul despre care discutam astazi masoara 84.5 x 44.8 x 60 centimetri, are culoare inox, panou de comanda pozitionat frontal, display elegant LED care iti pune la dispozitie informatii legate de timpul ramas pana la finalizarea programului si etapa de spalare in curs, cosuri reglabile pe inaltime, astfel incat sa poti introduce in masina de spalat vase recipiente de diferite marimi si cos special pentru tacamuri.

Eu am ales s-o asez in bucatarie, deoarece acolo obisnuiesc sa-mi petrec majoritatea timpului liber, acolo gatesc si tot acolo doresc sa-mi fie spalate si vasele murdare. Desi imi faceam probleme la inceput privind zgomotul produs in timpul functionarii – pentru ca stau la bloc si ma gandeam ca n-ar fi ok sa-mi deranjez vecinii – am realizat dupa prima spalare ca n-am de ce sa ma ingrijorez, deoarece Whirlpool este o masina foarte silentioasa pe care aproape ca nici n-o auzi atunci cand spala.

Grila de programe pe care o vei putea regasi aici este variata, formata din urmatoarele optiuni: intensiv – il recomand pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, urme de arsura sau resturi lipite de mancare, Bio/Eco, Daily 60, pahare, Express, Multizone. Toate acestea pot fi puse in functiune prin intermediul programarii intarziate, care iti permite sa amani inceperea programului de spalare cu pana la 24 de ore. Masina va porni singura la ora stabilita de tine, chiar si atunci cand nu esti acasa!

Tehnologia Al 6-lea Simt este bazata pe existenta unui senzor, care analizeaza in permanenta nivelul de umiditate la uscare al vaselor, comunicand aceste informatii catre o placa electronica de ajusteaza temperatura, astfel incat resursele implicate sa fie optimizate pentru a economisi energie electrica, timp, dar si pentru a oferi rezultate deosebite.

Masina de spalat vase Whirlpool ADPF 941 IX este economica si foarte eficienta, fiind incadrata de catre specialisti in clasa A++, datorita consumului sau mic (211 kw/an si 2380 litri apa/an). Avand in vedere raportul calitate-pret foarte bun, designul modern, dar si rezultatele oferite, recomand cu incredere acest model performant tuturor celor care isi doresc o masina de spalat vase de ultima generatie! Produsul beneficiaza de transport gratuit pana la domiciliu si garantie valabila 2 ani de zile!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *