Whirlpool ADG8798 A++ PC – masina de spalat vase incorporabila dotata cu tehnologia al 6-lea Simt

Masina de spalat vase nu este esentiala in bucatarie, insa pot sa-ti garantez faptul ca ajutorul unui astfel de aparat electrocasnic nu este deloc de neglijat. Cunosc persoane care considera ca a avea o asemenea masina reprezinta un moft, dar si persoane care mi-au spus ca pentru ei, acest aparat modern este must have. Eu personal tind sa cred ca merita sa-ti achizitionezi una daca bugetul iti permite, deoarece cu ajutorul sau vei putea indeparta mai usor urmele de murdarie si mirosurile neplacute, fara a mai fi nevoie sa te chinui si sa utilizezi produse chimice sau bureti speciali.

Si daca tot am adus in atentie acest subiect, astazi m-am gandit sa-ti prezint noua masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG8798 A++ PC, perfecta pentru familiile numeroase! Are pret avantajos, capacitate mare de incarcare – 13 seturi, 10 programe, consum mic de apa si energie electrica si beneficiaza de tehnologia moderna Al 6-lea Simt verifica oferta actuala. Multumita cuvei sale spatioase, ai posibilitatea de a spala mai multe vase murdare decat ti-ai putea imagina, pentru ca 13 seturi inseamna: 13 x farfurie adanca pentru ciorba, 13 x farfurie intinsa, 13 x farfurie desert, 13 x pahar, 13 x cana/ceasca, 13 x cutit, 13 x lingura, 13 x furculita, 13 x lingurita pentru desert.

Whirlpool ADG8798 A++ PC

Programele disponibile in grila acesteia sunt urmatoarele: Bio/Eco – pune accent pe un consum scazut de energie si apa, intensiv – recomandat in special pentru vasele mari, cu un grad ridicat de murdarie, rapid – spala in doar 30 de minute o incarcatura zilnica cu un nivel scazut de murdarie, normal, prespalare, glass – program special pentru pahare, care spala la temperaturi joase, Overnight – program super silentios, recomandat pentru spalarile pe timp de noapte, Hygiene – indeparteaza 99.99% din bacterii si DualWash – combina o spalare intensiva pe raftul de jos, cu o spalare delicata pe sertarul de sus.Gratie tehnologiei inteligente Al 6-lea Simt, masina este capabila sa ajusteze ciclul de spalare in functie de nivelul de murdarie, optimizand astfel consumul de resurse. Al 6-lea Simt PowerCleanTM este pozitionat in spatele masinii de spalat vase si indeparteaza grasimile arse de pe tigaile murdare, utilizand 32 de jeturi de mare presiune. In acest mod te vei putea de cele mai bune rezultate si de un consum minim de resurse! Whirlpool este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ si consuma 293 kwh/an, respectiv 1680 litri apa/an.

De asemenea, aceasta este prevazuta si cu sistem de uscare static, optiune pentru programare intarziata – iti permite sa amani inceperea ciclului de spalare cu pana la 24 de ore, sistem de siguranta impotriva copiilor – blocheaza panoul de comanda pe toata durata functionarii masinii, protectie impotriva scurgerilor de apa – opreste alimentearea cu apa in cazul in care senzorul detecteaza scurgeri sau pierderi accidentale si rezervor special ce permite reutilizarea apei dupa filtrare, astfel incat aceasta sa poata fi folosita si pentru urmatorul ciclu de prespalare.

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG8798 A++ PC este perfecta din toate punctele de vedere, iar din acest motiv eu consider ca merita a fi achizitionata, mai ales daca timpul nu-ti permite intotdeauna sa te ocupi de treburile casnice! O recomand tuturor cu incredere, raportul sau calitate-pret este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *