Westwood WCS-12F – aer conditionat cu putere 12.000 BTU, dotat cu compresor Panasonic

Daca pana in urma cu cativa ani, aparatele de aer conditionat erau considerate scumpe si mari consumatoare de energie, in prezent situatia s-a schimbat radical. Tehnologia a avansat destul de mult, astfel ca un aparat de aer conditionat poate consuma mai putin decat un cuptor cu microunde. In plus, preturile au scazut considerabil, chiar si pentru modelele de la producatori premium. Daca totusi nu vrei sa platesti in plus doar pentru brand sau marketing, atunci poti alege Westwood WCS-12F, un model cu raport pret/calitate excelent.

Cea mai buna oferta pentru acest model am gasit-o online verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul pana la locuinta dumneavoastra. Produsul beneficiaza de 24 de luni perioada de garantie, insa numai daca aparatul este instalat de catre o echipa autorizata de catre producator. Din experienta personala, costul instalarii nu ar trebui sa depaseasca 350-400 lei, indiferent de oras sau firma care se ocupa de instalare. Asa cum se poate observa si din poze, design-ul exterior este cel standard, intalnit in prezent la orice aparat din aceasta categorie.

Westwood WCS-12F unitate interioara

Unitatea interioara este alba iar pe centru este prezent un mic display LCD unde veti gasi informatii cu privire la temperatura setata. Informatii detaliate despre temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare sunt disponibile pe ecranul de pe telecomanda. Referitor la telecomanda, aceasta este destul de mica, insa raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv.

Cei 12.000 BTU sunt suficienti pentru a raci fara probleme chiar si un apartament cu 4 camere. Conform specificatiilor acesta este incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racire, si clasa A atunci cand este folosit pentru incalzirea locuintei. In ambele cazuri consumul este unul decent, nu va incarca factura la energie electrica. Consumul redus este dat in totalitate de compresorul Panasonic tip Inverter. Acesta nu doar ca economiseste energia dar face aparatul mult mai silentios.

Functiile din dotare sunt urmatoarele: racire/incalzire, ventilare, dezumidificare, timer si sleep/night mode. Functia Sleep/Night Mode este recomandata atunci cand utilizati aparatul pe timp de noapte, aceasta asigura confortul nocturn autoreglandu-si viteza ventilatorului si temperatura setata. Functia de ventilare activeaza unitatea interna numai pe ventilatie, in felul acesta utilizati aparatul ca si ventilator obisnuit. Westwood WCS-12F este dotat si cu filtru anti praf, in felul acesta aerul ventilat este intotdeauna curat, lipsit de bacterii sau mirosuri neplacute. Zgomotul produs de unitatea interioara este de 63 (constant), iar cel produs de unitatea interioara este variabil, in functie de treapta de ventilare aceasta este incadrat intre 40-50 decibeli.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *