Vortex VAI-A18ASWM – aer conditionat cu raport pret/calitate foarte bun

Daca avti de racit o suprafata mare insa nu doriti sa cumparati mai multe aparate de aer conditionat puteti opta pentru unul cu putere mare de racire, asa cum este cel despre care vom discuta in acest articol. De-a lungul timpului brandul Vortex s-a remarcat prin produse de calitate, fiabile dar cu raport pret/calitate corect. Modelul de astazi este unul care face parte din gama 2015, asadar destul de nou, fiind disponibil doar in anumite magazine online.

Se poate cumpara de aici, avand nu doar cel mai bun pret disponibil online dar si transportul gratuit precum si posibilitatea de a extinde garantia cu inca 12 sau 24 de luni, bineinteles contracost. De asemenea in pret este inclus kitul de instalare precum si montajul, astfel ca dupa achizitonare nu veti mai cheltui niciun ban in plus. Firmele autorizate care se ocupa cu instalarea aparatelor de aer conditionat marca Vortex le veti gasi pe talonul de garantie. Fiind in plin sezon este posibil sa asteptati ceva mai mult timp pana sa ajungeti sa puteti utiliza aparatul.

Vortex VAI-A18ASWM unitate interioara

Design-ul este cel clasic, intalnit si la modelele mai vechi de la acest producator. Arata foarte bine si cred ca se incadreaza fara probleme in orice camera din locuinta fara sa strice aspectul acesteia. Informatii legate de temperatura setata sunt disponibile chiar si pe unitatea interioara insa pentru mai multe detalii display-ul tip LCD va sta la dispozitie cu informatii lehate de programul utilizat precum si treapta de ventilare.

Cei 18000 BTU sunt suficienti pentru racirea unui apartament cu 4 camere sau chiar a unui spatiu comercial ceva mai mare. Conform producatorului consumul de energie este unul redus, fiind incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racire si A+ atunci cand este folosit pentru incalzire. Acest consum este dat in primul rand de compresor, Vortex VAI-A18ASWM este dotat cu compresor tip Inverter marca Sanyo. Acesta reduce si nivelul de zgomot produs de unitatea exterioara si face ca aparatul sa poate fi utilizat chiar si atunci cand temperatura exterioara ajunge pana la -15 grade.

Functiile din dotare sunt cele uzuale, intalnite de obicei la orice aparat de acest gen: racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. De asemenea acest model vine dotat si cu alte cateva functii speciale, cum ar fi functia de autodiagnosticare care atunci cand aparatul nu functioneaza in parametrii normali, pe displayul unitatii interioare se va afisa un numar care va indica codul erorii. Recomand VAI-A18ASWM tuturor celor care au nevoie de un aparat de aer conditionat cu putere mare de racire, cu performante bune, toate acestea la un pret foarte accesibil.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *