Vortex VAI-A09ASWM – aer conditionat ieftin cu design modern si elegant

Desi n-am fost vreodata mare fan Vortex la inceputul verii eram in cautarea unui aparat de aer conditionat cu pret accesibil care sa fie economic si daca se poate sa arata si bine. Dupa lungi cautari am realizat ca majoritatea producatorilor premium au modele cu functii inutile care incarca pretul final al produsului. Atunci am inceput sa ma orientez si catre marci mai putin cunoscute, in felul acesta am descoperit modelul VAI-A09ASWM marca Vortex care se bucura de un feedback pozitiv din partea utilizatorilor.

Intr-un final m-am decis sa cumpar acest model, avand practic cel mai bun raport pret/calitate disponibil pe piata. A doua zi mi-a ajuns acasa si pentru ca am ales sa il cumpar in luna mai (atunci cand vanzarile pentru acest gen de produse sunt scazute) montajul a fost efectuat dupa numai 3 zile. Trebuie sa mentionez faptul ca acesta nu a fost inclus in pretul de achizitie. Pentru montarea aparatului recomand sa apelati la o firma autorizata, in felul acesta nu pierdeti garantia.

Vortex VAI-A09ASWM unitate interioara

Unitatea interioara este alba iar in partea dreapta este prezent un display LED unde veti gasi informatii legate de temperatura precum si programul folosit. Telecomanda este mica insa foarte bine construita, avand toate butoanele uzuale asezate la indemana. Si aceasta este dotata cu un display de mici dimensiuni unde se vor afisa informatii legate de treapta de ventilare, temperatura setata si programul utilizat.

Avand o putere de racire de 9000 BTU pe ora acest model cred ca este unul recomand pentru spatii nu foarte largi – garsoniere sau apartament cu maxim 2 camere. In cazaul in care il veti folosi pentru spatii mai mari decat cele recomandate este posibil ca acesta sa nu faca fata. Atunci cand este folosit pentru racire acesta se incadreaza in clasa de consum A++, avand un consum redus de energie. Pentru incalzire consumul creste, acesta incadrandu-se in clasa energetica A+.

Compresorul folosit este unul tip Inverter, de aici consumul redus de energie dar si posibilitatea de a putea fi folosit chiar si pe perioada iernii, functioneaza pana la maxim -10 grade. Functiile din dotare sunt cele standard, pe care le intalnim la majoritatea aparatelor din aceasta categorie: racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Este foarte silentios, unitate interioara produce un zgomot de 33 decibeli (care poate creste atunci cand folositi o treapta de ventilare mai mare) iar unitatea exterioara produce un zgomot constant de 52 decibeli.

Ca o concluzie la finalul acestui articol Vortex VAI-A09ASWM este un aparat cu raport pret/calitate foarte bun, pe care il recomand oricui are nevoie de un AC si nu vrea sa cheltuie foarte multi bani, nici la achizitie si nici dupa, atunci cand vin facturile de energie electrica. Garantia oferita de producator este cea obisnuita, adica 24 de luni, insa daca alegeti sa cumparati de la eMAG aceasta poate fi extinsa cu inca 12 sau 24 de luni, bineinteles contracost. šŸ™‚

Articole similare:

2 Comentarii pentru “Vortex VAI-A09ASWM – aer conditionat ieftin cu design modern si elegant

  1. Esti sigur ca ai cumparat acest model, VAI-A09ASWM, pe care il prezinti aici?
    Sigur-sigur?

    Eu chiar am cumparat unul de la cei din linkul tau si mi-a sosit un VAI-A09ASF, care arata cu totul alftel decat in poza ta.
    Linkul cu pricina a fost actualizat de respectivul furnizor si acum pe site apare VAI-A09ASF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *