Vortex VAI-A09ASF – aer conditionat ieftin, recomandat pentru verile calduroase

Daca nu ti-ai cumparat inca un aparat de aer conditionat poti alege acum un model accesibil, inca nu este prea tarziu si poti spera la o instalare rapida, in maxim 3-4 zile de la achizitionare. Modelul propus astazi de mine este unul perfect pentru un apartament sau chiar si pentru o casa cu maxim 4 camere. Pentru eficienta maxima recomand montarea acestuia intr-un hol, in felul acesta si racirea se va face uniform.

Vortex VAI-A09ASF este un model nou, intrat in oferta magazinelor online la inceputul sezonului 2015, acesta probabil ca inlocuieste modelele lansate pe piata anul trecut care nu foloseau tehnologia Inverter, impusa de UE pentru toate aparatele de AC mai noi. Poate fi cumparat online de la eMAG, acolo avand transport gratuit dar si posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni – bineinteles acesta polita este optionala dar si contracost.

Vortex VAI-A09ASF unitate interioara

Desi discutam despre un model ieftin Vortex VAI-A09ASF impresioneaza printr-un design modern si elegant, facand din acest aparat unul perfect pentru orice locuinta moderna. Unitatea interioara are un mic display unde se vor afisa detalii legate de temperatura setata precum si de programul folosit. Telecomanda este mica insa foarte bine organizata, butoanele uzuale sunt asezate la indemana iar pe ecranul LCD veti gasi informatii legate de treapta de ventilare.

Trebuie precizat faptul ca inclus in pret nu este kitul pentru montaj dar nici instalarea aparatului. Pentru instalare trebuie sa apelati la o firma autorizata, in ca contrar riscati sa pierdeti garantia oferita de producator. In functie de ora dar si de firma instalarea aparatului nu ar trebui sa depaseasca 300 lei. Cei 9000 BTU pe ora sunt suficienti pentru a raci un apartament cu 3 camere iar consumul de energie este unul redus, fiind vorba despre un model cu compresor tip inverter.

De asemenea tot compresorul face ca acest aparat sa poate functiona chiar si atunci cand temperatura de afara ajunge pana la maxim -15 grade, fiind bun chiar si pentru incalzire. Programele din dotare sunt cele uzuale, pe care le intalnim de obicei la orice aparat din aceasta categorie: racire, incalzire, dezumidificare si ventilare. In plus exista si functia Sleep, aceasta fiind foarte utila pentru cei care doresc sa foloaseasca aparatul chiar si pe timpul noptii.

Vortex VAI-A09ASF este un aparat silentios, zgomotul produs de unitatea interioara este de 33 decibeli iar cel produs de unitatea exterioara fiind de 52 decibeli. Ca o concluzie la finalul acestui articol, pot recomanda acest model celor care nu vor sa cheltuiasca foarte multi bani insa nu vor sa se trezeasca cu o surpriza neplacuta atunci cand vine factura pentru energie, consider ca este un aparat cu raport pret/calitate foarte bun, chiar un adevarat best buy.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *