Vortex LED-V24ZH8DCF – televizor cu diagonala 60 centimetri si rezolutie FullHD

Daca modelul de 61 centimetri prezent la review zilele trecute va depaseste bugetul maxim admis, astazi aducem in prim plan un alt model cu dimensiuni reduse, de aceasta data ceva mai accesibil. Avand o diagonala de 60 centimetri, Vortex LED-V24ZH8DCF este perfect pentru o bucatarie moderna sau chiar pentru camera celor mici. Face parte din gama 2015 a producatorului roman, avand in dotare majoritatea functiilor necesare oricarui televizor modern.

In aceasta perioada este disponibil online aici, avand cel mai bun pret precum si transportul gratuit. De asemenea contracost magazinul ofera posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni. Aceasta extragarantie va asigura reparatia aparatului dupa ce garantia oferita de producator expira. Design-ul acestuia este unul placut si elegant desi este construit in totalitate dintr-un plastic negru lucios intalnit de obicei la modelele mai vechi de la producatorii premium. Referitor la dimensiuni acesta se incadreaza in standardele actuale, display-ul avand o grosime de numai 3.5 centimetri iar greutatea nu depaseste 3.5 kilograme, fiind usor de instalat chiar si de o singura persoana.

Vortex LED-V24ZH8DCF din fata

Poate fi montata si pe perete, avand sistem de prindere tip VESA aveti nevoie doar de un suport compatibil. Telecomanda este potrivita ca si marime, butoanele uzuale sunt asezate la indemana, numai dupa cateva ore de utilizare aproape ca le inveti ordinea. Raspunde foarte bine la comenzi iar posturilor TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul posturilor HD. Meniul este disponibil in limba romana, foarte usor de setat acesta face ca televizorul sa fie perfect chiar si pentru persoanele mai in varsta.

Sistemul audio este unul standard, format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 10 wati. Sunetul generat de acesta este unul clar si puternic, suficient avand in vedere dimensiunea ecranului. Daca nu sunteti multumiti de calitatea acestuia puteti opta oricand pentru un sistem audio extern, acesta avand in spatele ecranului intrare audio pentru casti si alte sisteme.

Asa cum am precizat de la inceputul acestui articol Vortex LED-V24ZH8DCF are o diagonala care masoara 60 centimetri, fiind un televizor perfect pentru incaperile mici si mijlocii. Rezolutia maxima a ecranului este de 1920 x 1080 pixeli, adica FullHD. Acesta asigura o calitate foarte buna a imaginilor, unghi de vizibilitate bun precum si culori vii si naturale. La acest capitol cred ca poate fi comparat fara probleme cu modele premium sau mai scumpe.

Nu ii lipseste tunerul digital DVB-T/DVB-C si nici slotul CI+, ambele fiind necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox. Producatorul nu specifica daca acest model este dotat cu player multimedia integrat insa avand o intrare tip USB 2.0 cu siguranta poate fi folosita pentru redarea fisierelor audio, foto sau video direct de pe stick-ul USB sau chiar hard disk extern.

Articole similare:

Un comentariu pentru “Vortex LED-V24ZH8DCF – televizor cu diagonala 60 centimetri si rezolutie FullHD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *