Vortex LED-V22ZH8DC – televizor ieftin bun pentru bucatarie sau incaperile cu dimensiuni reduse

Pentru ca tot mai multe persoane doresc sa monteze un TV si in bucatarie, m-am gandit ca o recomandare pentru asa ceva n-ar strica. Mai ales ca modelul prezent in acest articol este unul din generatia 2015, cu raport pret/calitate excelent. Cea mai buna oferta am gasit-o aici, inclus in pret fiind si tranportul. Pentru cei care nu au incredere in acest brand, magazinul ofera posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, evident contracost.

Totusi, brandul Vortex este unul destul de vechi, cu experienta in domeniu. Vortex LED-V22ZH8DC il recomand in special celor care vor un televizor ieftin, perfect pentru incaperile cu dimensiuni reduse. Eu il recomand si pentru bucatarie, insa trebuie sa aveti grija unde il montati, genul acesta de produse fiind destul de sensibile la aburi. Este un model low buget, construit in totalitate dintr-un plastic negru lucios care face televizorul sa arate foarte bine. Rama din jurule eranului este ceva mai lata fata de ce intalnim in prezent, insa dimensiunile sunt cele uzuale.

Vortex LED-V22ZH8DC  din fata

Suportul pastreaza acelasi design clasic, intalnit de obicei la modelele mai ieftine. Pentru ca este un televizor destinat in principa spatiilor cu dimensiuni reduse, acesta este compatibil VESA, astfel cu ajutorul unui suport LED-V22ZH8DC poate fi montat pe perete. Telecomanda din dotare este potrivita ca si marime iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv, dupa numai cateva ore de utilizare aproape ca reusesti sa le inveti ordinea. Posturile TV se schimba rapid, nu exista timp de asteptare foarte ridicat nici in cazul celor HD.

Meniul este disponibil in limba romana iar lipsa functiilor avansate fac din acest TV unul usor de configurat sau setat chiar si pentru persoanele in varsta sau care nu sunt la curent cu tehnologia. Pe partea de audio, acesta vine dotat cu un sistem audio format din doua difuzoare stereo cu o putere de 2x 5 wati. Sunetul generat de acestea este unul suficient de puternic si clar – nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim.

Diagonala de 55 centimetri face ca acest TV sa poate fi utilizat si pe post de monitor pentru PC sau laptop. Rezolutia maxima este de 1366 x 768 pixeli, insa chiar si asa imaginile afisate sunt clare iar culorile sunt vii si naturale. Unghiul de vizibilitate este unul extrem de bun, chiar daca nu discutam despre un ecran IPS. Foloseste tehnologia LED, astfel consumul de energie este unul redus, numai 35 wati atunci cand functioneaza.

Este un televizor dotat cu tuner digital DVB-T, DVB-C precum si slot CI+. Cu ajutorul acestora posturile TV se pot receptiona in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox, indiferent de operatorul de cablu. De asemenea Vortex LED-V22ZH8DC vine dotat si cu player multimedia integrat, unul suficient de bun, incat sa poata reda cam orice fisier audio, foto sau video direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *