Vivax ACP-24CH70AEZI – aparat de aer conditionat cu putere mare de racire, potrivit pentru spatii comerciale

Daca pana acum costul pentru climatizarea unui spatiu comercial era unul destul de ridicat, in prezent branduri precum Vivax face posibil acest lucru cu preturi minime. Exemplu concret il reprezinta modelul ACP-24CH70AEZI, un aparat de aer conditionat cu putere maxima de 24000 BTU/h, acesta fiind eficient pentru racirea unui spatiu incepand cu 46-55mp. Se poate utiliza si pentru spatii mult mai mari, insa atunci consumul creste iar aparatul nu mai este la fel de eficient.

Pentru persoanele care nu stiu foarte multe lucruri despre Vivax, acest producator este unul cu experienta si renume in domeniul frigorific, deci nu discutam despre un brand NoName, aparut peste noapte. Conform producatorului, aparatele de aer conditionat Vivax sunt proiectate si fabricate pentru Uniunea Europeana si intrunesc cele mai ridicate standarde cerute de normele in vigoare. Cea mai buna oferta pentru acest model am gasit-o online verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Nu veti primi kitul de instalare iar pentru montaj va trebui sa platiti dupa achizitionare. Din experienta personala pretul pentru instalare este in jur de 350-400 lei, in functie de oras sau firma.

Vivax ACP-24CH70AEZI unitate interioara

Totusi pentru instalare, trebuie sa alegeti o firma autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia (24 de luni). Legat de aspect, aparatul dispune de un design similar cu ce intalnim si la restul producatorilor. Unitatea interioara este complet alba, iar pe centru este prezent un display LCD unde veti gasi informatii cu privire la temperatura. Informatii detaliate despre temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare sunt disponibile pe ecranul de pe ecranul telecomenzii.

Telecomanda este mica, butoanele raspund rapid la comenzi iar cele uzuale sunt asezate intuitiv, in cateva minute aproape ca le inveti ordinea. Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, cei 24000 BTU/h sunt suficienti pentru racirea unor spatii foarte mari. Chiar si asa, aparatul are un consum redus de energie, fiind incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racire, si A+ atunci cand il folositi pentru incalzirea locuintei. In ambele cazuri discutam despre un consum maxim de 2684 wati.

Consumul redus este datorat compresorului tip Inverter, acesta dispune de o turatie variabila ce asigura maxim de confort si un nivel de zgomot de doar 20dB(A), facand aparatul foarte silentios. De asemenea, aparatul este dotat si cu filtru anti-praf precum si un filtru suplimentar ColdCatalyst, care elimina mirosurile, gazele nocive, precum si compusii organici volatili. In felul acesta aerul ventilat de Vivax ACP-24CH70AEZI este unul curat, lipsit de mirosuri neplacute sau bacterii. Pe langa functiile uzuale, acesta este dotat si cu alte functii ceva mai speciale, intalnite de obicei doar la modelele premium: Auto Diagnoza, Auto Curatare, Detectare scurgere Freon si functia 1W Standby.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *