Vivax ACP-18CH50AERI – aer conditionat cu Ionizator de ioni negativi

Din ultima generatie de aparate de aer conditionat Vivax R-design, aducem astazi la review un model cu performante de top si pret accesibi. Este vorba despre ACP-18CH50AERI, model destinat spatiilor largi sau locuintelor moderne cu pana la 4-5 camere. Pentru cei care nu au auzit pana acum, Vivax este un producator cu renume si experienta in domeniu, aparatele comercializate de acestia sunt proiectate si fabricate pentru Uniunea Europeana si intrunesc cele mai ridicate standarde cerute de normele in vigoare.

Fiind destul de nou pe piata din Romania, nu foarte magazine comercializeaza acest model. Eu am gasit cea mai buna oferta online aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Vine fara kit de instalare, insa chiar si asa pretul platit pentru instalarea aparatului nu depaseste 350-400 lei, aceasta fiind in functie de fiecare oras. Firma care se va ocupa de montaj trebuie sa fie autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa ramaneti fara garantie (24 de luni). Lista cu firmele autorizate o gasiti pe talonul de garantie.

Vivax ACP-18CH50AERI unitate interioara

La exterior, aparatul pastreaza design-ul clasic, intalnit in prezent la majoritatea aparatelor din acest segment de pret (exceptie face noua serie marca Heinner). Unitatea interioara este complet alba, fiind usor de integrat in orice camera din locuinta dumneavoastra, fara sa afecteze in vreun fel aspectul acesteia. De asemenea, dimensiunile sunt cele standard, facand posibila instalarea chiar in spatiul ocupat de vechiul AC (in cazul in care exista), fara sa mai fie nevoie de alte gauri in perete. In partea dreapta exista un mic display LCD care indica temperatura setata, restul de informatii fiind disponibile pe ecranul telecomenzii.

Controlul acestuia se poate face prin telecomanda primita dar si cu ajutorul smartphone-ului. Totusi, pentru controlul WiFi este nevoie de un modul M-Smart Wi-Fi care se va instala in unitatea interioara. Prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone. Modulul M-Smart Wi-Fi este optional si se poate achizitiona separat. Pana acum n-am gasit magazine care sa vanda separat si acest modul, insa sunt convins ca in viitorul apropiat va aparea si la vanzare.

Cei 18000 BTU/h fac ca acest aparat sa fie potrivit pentru climatizarea spatiilor foarte largi. Chiar si asa, consumul de energie este unul foarte bun, acesta fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++ atunci cand este utilizat pentru racire, si A+ cand este folosit pentru incalzirea locuintei. In ambele situatii consumul de energie este unul foarte bun, care nu va creste cu mult factura la energia electrica.

Acest lucru este posibil datorita compresorului care foloseste tehnologia Inverter. Acesta nu doar ca reduce consumul dar face ca aparatul sa fie si foarte silentios. Zgomotul produs de unitatea interioara este unul variabil, in functie de treapta de ventilare. Functiile din dotarea lui Vivax ACP-18CH50AERI sunt cele uzuale, plus alte cateva functii mai speciale: I feel, Turbo, ionizator, ECO Mode, Auto Diagnoza, Auto Curatare, Detectare scurgere Freon si functia 1W Standby. Din dotarile acestuia nu lipseste nici filtrul BIO si cel AntiPraf, ambele pentru un aer curat, lipsit de mirosuri neplacute sau bacterii.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *