Vivax ACP-12PT35AEF – aer conditionat portabil cu functie autoevaporare condens

Chiar daca in ultima perioada am discutat numai despre aparatele de aer conditionat tip slip (cu unitate interioara si exterioara), astazi voi aduce in prim plan un aparat de aer conditionat portabil, potrivit pentru cei care din varii motive nu isi pot instala un aer conditionat obisnuit. Este vorba despre Vivax ACP-12PT35AEF, un model cu putere de racire 12.000 BTU, potrivit pentru incaperi destul de spatioase. Brandul Vivax este unul de origine Croata, renumit pentru raportul pret/calitate foarte bun.

Cea mai buna oferta pentru acesta am gasit-o online aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind transportul. Garantia oferita de producator este de 24 de luni, insa aveti la dispozitie pana la 30 zile, timp in care puteti returna aparatul, in cazul in care nu sunteti multumiti de calitate acestuia. Instalarea se face dupa manualul de utilizare, nu este nevoie sa platiti o echipa specializata, asa cum este in cazul aparatelor clasice.

Vivax ACP-12PT35AEF unitate interioara

La exterior, aparatul arata chiar foarte bine iar dimensiunile compacte fac ca acesta sa poata fi integrat cu usurinta in orice incapere din locuinta. Este dotat cu un mic display tip LCD unde sunt afisate informatii cu privire la temperatura setata. Tot pe consola sunt prezente si butoanele pentru setarea acestuia. Informatii detaliate legate de temperatura, programul utilizat sau treapta de ventilare sunt prezente pe ecranul de la telecomanda. Acesta se poate controla de la distanta sau direct din panoul disponibil pe unitatea interioara.

Telecomanda este mica, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. De asemenea, in interiorul acesteia este prezent un senzor care odata activat „simte” temperatura din jurul acesteia si o transmite unitatii interioare. In felul acesta, aparatul de aer conditionat isi va ajusta de acum debitul si temperatura aerului vehiculat pentru a oferi maxim de confort exact acolo unde va aflati.

Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, Vivax ACP-12PT35AEF este un aparat de aer conditionat cu putere de racire 12000 BTU, fiind incadrat in clasa de consum energetic A. Mai exact, acesta are un consum de 1600 wati. Nu este un aparat cu consum foarte mare de energie, insa daca il veti folosi zilnic trebuie sa va asteptati la o factura ceva mai mare decat de obicei. Atunci cand este in standby consumul este unul redus, de numai 0.5 wati. Cablul pentru alimentarea aparatului la energie electrica masoara 1.2 metri.

Pentru ca aerul ventilat sa fie intotdeauna curat, lipsit de mirosuri neplacute sau bacterii, acesta vine echipat cu filtru BIO si filtru pentru praf. Vivax ACP-12PT35AEF este dotat si cu un sistem care detecteaza scurgerile de freon. Pentru un randament mai bun al racirii, aparatul este dotat cu sistem de autoevaporare. In general, functiile din dotarea acestuia sunt cele uzuale, intalnite de obicei la orice alt aparat din acesta categorie: racire, ventilare, dezumidificare, autorestart si timer.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *