Vivax ACP-12CH35AEZI – aer conditionat cu design modern si compresor Inverter

Nu stiu daca te-ai gandit pana acum, insa daca doresti ca anul acesta sa instalezi un aparat de aer conditionat in locuinta, este bine sa o faci din timp. Daca alegi sa cumperi aparatul in plin sezon estival, instalarea acestuia va fi psoibila aproape in toamna. De aceea, eu personal recomand instalarea unui aparat de aer conditionat inainte inceperea sezonului de vara. Iar daca tot am inceput acest articol cu un sfat, haideti sa discutam pe indelete despre aparatul de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AEZI.

Aparut recent pe piata din Romania, Vivax este un brand croat, cu experienta si renume in domeniul acesta. Conform descrierii, aparatele produse de acest brand sunt sunt proiectate si fabricate pentru Uniunea Europeana si intrunesc cele mai ridicate standarde cerute de normele in vigoare. Modelul despre care voi vorbi astazi este unul recomandat pentru o locuinta cu maxim 4 camere. Are o putere maxima de 12.000 BTU, fiind economic si silentios. In momentul de fata pretul acestuia este cel mai mic posibil pe care il puteti intalni la un aparat cu putere de 12.00 BTU. Trebuie precizat faptul ca nu vine cu kit de instalare inclus.

Vivax ACP-12CH35AEZI unitate interioara

Chiar si asa in aceasta perioada poate fi considerat un adevarat best buy. Pretul instalarii este undeva in jur de 350-400 lei, bineinteles in functie de oras sau firma care se va ocupa de instalare. Aceasta trebuie sa fie autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa ramaneti fara garantia de 24 de luni. La exterior, unitatea interioara se „bucura” de aspectul Z-Design, care face aparatul usor de integrat in orice camera din locuinta. De asemenea, unitatea interioara este dotata cu un mic display LCD, undeva veti gasi informatii legate de temperatura setata.

Informatii detaliate cu privire la temperatura setata, treapta de ventilare sau programul utilizat sunt prezente pe ecranul de pe telecomanda. Referitor la telecomanda, aceasta este potrivita ca si marime, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intutiv. Comparativ cu alte modele de aer conditionat, telecomanda acestuia este destul de solida, avand un aspect premium. Desi discutam despre un aparat cu putere mare de racire, conform specificatiilor acesta este incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racire, si A+, atunci cand este folosit pentru incalzirea locuintei.

In ambele cazuri discutam despre un consum redus, care nu va creste costul facturii la energie cu mai mult de 100 lei lunar. Acest lucru este posibil datorita compresorului care foloseste tehnologia Inverter. Acesta nu doar reduce consumul de energie dar face aparatul mult mai silentios. Pentru ca aerul ventilat de aparat sa fie intotdeauna curat si lipst de bacterii sau mirosuri neplacute, acesta este dotat cu filtru anti-praf precum si un filtru suplimentar Cold Catalyst, care elimina mirosurile, gazele nocive, precum si compusii organici volatili.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *