Vivax ACP-12CH35AESI – aer conditionat cu pret accesibil, performante si dotari din zona premium

Daca metodele traditionale (ventilator, geamuri deschise) nu reusesc sa va scape de caldura insuportabila, poate ca este timpul pentru un aparat de aer conditionat, mai ales ca preturile au scazut considerabil in ultimii ani. Pentru cei interesati de un model accesibil, suficient de performant si eficient energetic, aducem astazi la review modelul ACP-12CH35AESI marca Vivax. Este un aparat ce vine de la un producator cu renume si experienta in domeniul frigorific, aparut recent pe piata din Romania. Modelul de astazi este unul potrivit pentru o locuinta cu 2-3 camere obisnuite.

Cea mai buna oferta am gasit-o online verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Nu veti primi si kit de instalare, insa chiar si asa ramane un aparat cu raport pret/calitate foarte bun. Din experienta personala, pretul instalarii este undeva intre 350-450 lei, in functie de oras sau firma care se ocupa de montaj. Recomand sa alegeti o firma autorizata de catre producator (lista o gasiti pe talonul de garantie sau in cutie), in caz contrar riscati sa ramaneti fara garantia oferita de producator (24 de luni). Este posibil ca in plin sezon estival sa asteptati ceva mai mult pana veti avea aparatul instalat, fiind o perioada destul de aglomerata.

Vivax ACP-12CH35AESI unitate interioara

Pentru ca aparatul de aer conditionat se instaleaza de obicei in living sau dormitor, aspectul acestuia este foarte important. Vivax ACP-12CH35AESI este un model cu design simplist, care se incadreaza cu usurinta in orice colt al locuintei. Unitatea interioara este construita dintr-un plastic complet alb, in partea dreapta fiind prezent si un mic display LCD care indica temperatura setata. Informatiile cu privire la treapta de ventilare sau programul utilizat fiind disponibile pe ecranul telecomenzii. Aceasta este mica, raspunde rapid la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv.

Cei 12000 BTU/h fac din acest aparat unul potrivit pentru o locuinta cu pana la 2-3 camere. De aceea, daca aveti in plan sa il utilizati pentru spatii mai largi, recomand un model cu putere mai mare de racire. Este un model economic, fiind incadrat in clasa de consum energetic A++. Consumul scazut este datorat compresorului care foloseste tehnologia DC-Inverter. Ventilatorul cu flux de aer incrucisat al unitatii interne dispune de motor DC – Inverter pentru o turatie variabila ce asigura maxim de confort si un nivel de zgomot de doar 20dB(A), fiind in acelasi timp un aparat foarte silentios.

Tot datorita compresorului tip Inverter, regimul de functionare pe incalzire este de pana la -15 grade, facand posibila utilizarea acestuia chiar si in sezonul rece. Pentru ca aerul ventilat de Vivax ACP-12CH35AESI sa fie intotdeauna curat, lipsit de mirosuri neplacute sau bacterii, acesta este dotat cu doua filtre. Mai exact, un filtru de praf care absoarbe si elimina praful din aerul vehiculat dar si un filtru Cold Catalyst care elimina mirosurile, gazele nocive, precum si compusii organici volatili.

Functiile din dotarea acestuia sunt cele uzuale (racire/incalzire, ventilare, dezumidificare, auto, timer, sleep/night mode), precum si alte cateva functii ceva mai speciale, cum ar fi: Autodiagnoza, Autodetectie pierdere refrigerant, Standby 1W, Dezghetare inteligenta, 12 trepte de viteza, FunctiA „Mute” si functia cu posibilitate eliminare condens stanga/dreapta.

Articole similare:

2 Comentarii pentru “Vivax ACP-12CH35AESI – aer conditionat cu pret accesibil, performante si dotari din zona premium

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *