Vivax ACP-12CH35AERI – aer conditionat auriu, potrivit pentru o locuinta eleganta si moderna

Daca v-ati saturat ca toate electrocasnicele din locuinta sa fie albe, cei de la Vivax vin cu o solutie. ACP-12CH35AERI este un model de aparat de aer conditionat cu design elegant si modern, complet auriu. Culoarea acestuia il face mai usor de integrat in orice camera din locuinta. Il recomand in special persoanelor care isi doresc ceva mai fancy, insa nu sunt dispusi sa plateasca in plus doar pentru acest lucru. Desi nou pe piata din Romania, producatorul Vivax este unul cu experienta si renume in domeniul frigorific.

Am gasit cea mai buna oferta pentru acest model aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Nu vine cu kit de instalare inclus, iar dupa achizitionare trebuie sa platiti doar pentru instalarea aparatului. Din experienta personala, pretul pentru montaj este in jur de 350-400, insa acesta poate varia in functie de oras sau firma. De prezizat ca firma care se ocupa de instalare trebuie sa fie autorizata, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia oferita de producator (24 de luni).

Vivax ACP-12CH35AERI unitate interioara

Ca si putere, acest model este incadrat in clasa de mijloc avand o putere maxima de 12000 BTU/h. Este un aparat pe care il recomand pentru locuinte cu maxim 4 camere. Se poate utiliza si pentru spatii mai mari, insa in cazul acesta randamentul scade iar consumul creste. Conform specificatiilor acesta este incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racire (cu un consum de 1088 wati) si in clasa A+, atunci cand este folosit pentru incalzirea locuintei (cu un consum de 1025 wati). In ambele cazuri discutam despre un consum foarte bun, care nu va creste factura la energie decat foarte putin.

Consumul scazut este datorat in mare parte compresorului tip Inverter, care nu doar ca scade consumul dar face aparatul mult mai silentios. De asemenea, compresorul tip Inverter face posibila functionare aparatului chiar si atunci cand afara sunt temperaturi de pana la -15 grade. Pentru ca aerul ventilat de acesta sa fie intotdeauna curat, lipsit de bacterii sau mirosuri neplacute, aparatul este dotat cu un filtru anti-praf precum si cu unul BIO. Primul absoarbe si elimina praful iar cel de-al doilea permite neutralizarea bacteriilor, virusilor, alergenilor si mirosurilor, gazelor nocive, precum si compusii organici volatili.

Pe langa functiile uzuale (racire/incalzire, ventilare, dezumidificare, timer, sleep/night mode si auto), aparatul este echioat si cu alte functii ceva mai „speciale”, intalnite de obicei la modelele premium, mult mai scumpe. Aici intra si functia pentru detectarea pierderilor de refrigerant, care atunci cand sunt detectate scapari de agent frigorific in interior, unitatea va arata codul de eroare „CE” si se va opri in mod automat.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *