Vivax ACP-09PT25AEF – aer conditionat portabil cu consum redus de energie, usor de instalat!

Chiar daca preturile aparatelor de aer conditionat clasice (tip split, cu unitate interioara si exterioara) este unul accesibil pentru marea majoritate, instalarea acestora este uneori aproape imposibila, iar acest lucru se intampla in general atunci cand locuiti in chirie sau atunci cand spatiul din locuinta nu permite instalarea unui aparat de acest gen. Daca sunteti in aceasta situatie, insa nu vreti sa ramaneti la batranul ventilator, un aparat de aer conditionat cred ca este solutia.

Acestea nu au nevoie de o instalare fixa iar randamentul este unul foarte bun. Pentru cei interesati de un model accesibil, aducem astazi la review Vivax ACP-09PT25AEF, un model aparut recent pe piata din Romania, potrivit pentru climatizarea unei camere destul de spatioase. Cea mai buna oferta am gasit-o online aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Nu are nevoie de o instalare „oficiala” odata pornit acesta isi face treaba singur. Este un model care arata foarte bine, care se poate integra cu usurinta in orice camera din locuinta dumneavoastra, fara sa „afecteze” in vreun fel aspectul acesteia.

Vivax ACP-09PT25AEF din lateral

Totusi, fiind un aparat mobil acesta trebuie sa elimine cumva condensul rezultat in urma racirii, de aceea ideal ar fi sa il asezati langa o fereastra, pentru a putea scoate teava de condens afara. Se poate folosi si un recipient, insa in felul acesta trebuie sa aveti grija sa il goliti atunci cand se incarca cu apa. Este dotat cu roti multidirectionale, astfel ca se poate muta rapid si fara prea mult efort, in orice camera din locuinta.

Este construit dintr-un plastic alb iar in partea frontala este prezent un mic panou de comanda, acolo fiind prezent un mic display LCD, unde este afisata temperatura setata, precum si butoanele pentru controlarea acestuia. Se poate controla si de la distanta, cu ajutorul telecomenzii. Tot pe telecomanda este prezent un ecran, unde veti gasi informatii detaliate cu privire la temperatura setata, treapta de ventilare sau programul utilizat. Chiar daca este vorba despre un aparat mobil, functiile din dotarile acestuia sunt aceleasi pe care le intalnim si la un aparat clasic.

O functie care mi-a atras atentia este „Standby 0.5W”, aceasta face ca aparatul sa fie foarte eificent energetic atunci cand este in standby. Cei 9000 BTU/h fac ca acest aparat sa fie potrivit pentru climatizarea unei locuinte cu pana la 2- camere. Este incadrat in clasa de consum energetic A, indiferent daca este utilizat pentru racire sau incalzire. In ambele cazuri consumul este unul foarte bun, facand acest aparat unul foarte economic, care nu va creste cu mult factura la energie. Zgomotul produs de unitate este unul variabil: 38-45-51 decibeli, acesta fiind in functie de treapta de ventilare, insa ca si idee Vivax ACP-09PT25AEF este un model silentios, care nu deranjeaza atunci cand functioneaza.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *