Vivax ACP-09CH25AERI – aer conditionat cu posibilitate de control WiFi

Desi nu foarte cunoscut pe plan local, brandul Vivax este unul cu experienta si renume in domeniul aparatelor de climatizare. Personal consider ca aparatele de aer conditionat din portofoliul acestui brand pot concura fara probleme cu modele din zona premium, mult mai scumpe. Vivax ACP-09CH25AERI este doar un exemplu de aparat cu functii si dotari de top dar cu pret accesibil. Il recomand celor care isi doresc un produs de calitate, insa nu sunt dispusi sa plateasca in plus doar pentru brand sau marketing.

Acest model este destul de nou aparut pe piata din Romania, insa cea mai buna oferta disponibila in aceasta perioada am gasit-o aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Vine fara kit de instalare inclus, insa din experienta personala pretul instalarii este undeva in jur de 350-450 lei, in functie de oras sau firma care se ocupa de montaj. Firma trebuie sa fie autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia (24 de luni).

Vivax ACP-09CH25AERI unitate interioara

La exterior Vivax ACP-09CH25AERI pastreaza design-ul clasic, intalnit la toate aparatele din aceasta categorie. Unitatea interioara este complet alba iar in partea dreapta este prezent display-ul tip LCD care indica temperatura setata. Informatii detaliate cu privire la programul utilizat, treapta de ventilare sau temperatura sunt disponbiile pe ecranul de la telecomanda. Tot pe telecomanda este prezent si butonul “I Feel”, care nu face decat sa activeze senzorul incorporat in telecomanda, acesta la randul lui detecteaza temperatura din jurul acesteia si o transmite unitatii interioare. Aparatul de aer conditionat isi va ajusta de acum debitul si temperatura aerului vehiculat pentru a oferi maxim de confort acolo unde esti tu.

Asa cum precizeaza si producatorul, acest model este WiFi – Ready. Ce inseamna asta? Aceasta functie va permite sa accesati functiile de racire, incalzire si ventilare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul modulului M-Smart Wi-Fi ce se poate instala in unitatea interioara. Prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smartphone. Totusi, pentru a utiliza aceasta functie va trebuie sa cumparati separat modulul M-Smart Wi-Fi. Momentan nu stiu de unde se poate achizitiona si care este pretul acestuia, insa banuiesc ca se gaseste in comert.

Cei 9000BTU/h sunt suficienti pentru racirea unei locuinte cu maxim 3 camere. Este potrivit pentru un apartament sau chiar si pentru ceva mai spatios. Nu recomand pentru spatii foarte mari pentru ca va scadea randamentul acestuia iar consumul de energie va creste. Este un aparat de aer conditionat cu consum redus de energie. Este incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racire si A+ atunci cand il veti utiliza pentru incalzirea locuintei. In ambele situatii consumul este unul scazut, care nu va creste cu mult factura la energie.

Pentru ca aerul ventilat de acest aparat sa fie intotdeauna curat, lipsit de mirosuri neplacute sau bacterii, Vivax ACP-09CH25AERI este dotat cu filtru Bio (permite neutralizarea bacteriilor, virusilor, alergenilor si mirosurilor, gazelor nocive, precum si compusii organici volatili) si Anti-praf (absoarbe si elimina praful din aer). Functiile din dotare sunt cele standard (racire/incalzire, ventilare, dezumidificare, auto, timer si sleep/night mode), precum si alte cateva ceva mai „speciale”: I feel, Turbo, ionizator, ECO Mode, Auto Diagnoza, Auto Curatare, Detectare scurgere Freon si 1W Standby.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *