Vision Touch VTTV A3201 – televizor accesibil cu diagonala de 80 centimetri

Daca esti in cautarea unui televizor accesibil cu diagonala potrivita pentru o camera de apartament cu dimensiuni uzuale, Vision Touch VTTV A3201 poate fi un model de luat in calcul. Aparut recent pe piata din Romania, producatorul Vision Touch se face remarcat prin raportul pret/calitate foarte bun, prezent la toate produsele din portofoliul acestuia. Modelul prezent astazi la review se adreseaza celor care nu vor sa cheltuie in plus doar pentru brand sau functii inutile.

Daca sunteti interesati, cea mai buna oferta am gasit-o online aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Beneficiaza de 24 de luni garantie cu posibilitate de extindere, evident contracost. La exterior acest model se incadreaza in standardele actuale, atat ca dimensiuni dar si ca aspect. Este construit dintr-un plastic de calitate iar rama din jurul ecranului este extrem de ingusta, lansand mai mult spatiu disponibil pentru ecran. Este un model elegant si modern care se poate integra cu usurinta in orice camera din locuinta dumneavoastra. Piciorul detasabil ofera posibilitatea de a fi montat pe orice perete al camerei, insa pentru acest lucru aveti nevoie de un suport compatibil VESA, pe care va trebui sa il cumparati separat.

Vision Touch VTTV A3201 din fata

Meniul de utilizare este disponibil in limba romana iar lipsa functiilor Smart il face foarte usor de configurat sau setat, fiind perfect chiar si pentru persoanele mai in varsta. Telecomanda acestuia este potrivita ca si marime, raspunde rapid la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. Posturile TV se schimba rapid, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD. Sunetul este asigurat de un sistem stereo format din doua difuzoare. Calitatea audio este una foarte buna, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este la maxim.

Este dotat si cu iesire minijack si audio RCA, putand fi conectat la un sistem audio extern, pentru un sunet mai puternic. Diagonala ecranului masoara 80 centimetri iar rezolutia maxima este de 1366 x 768 pixeli. Unghiul de vizibilitate este unul extrem de bun, imaginile afisate putand fi vizualizate din aproape orice unghi. Calitatea video este una foarte buna chiar daca rezolutia maxima este de numai 1366 x 768 pixeli – HD Ready.

Vision Touch VTTV A3201 foloseste tehnologia LED, deci si consumul de energie este unul scazut, conform specificatiilor acesta are un consum maxim de 56 wati, insa acesta poate fi redus prin utilizarea optiunilor de economisirea energiei. Din dotarea acestua nu lipseste tunerul digital integrat DVB-C/DVB-T si nici slotul CI+, astfel ca puteti receptiona posturile TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox, indiferent de operatorul de cablu utilizat. Este prezent si playerul multimedia integrat, care poate reda direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern cam orice fisier audio, foto sau video (cu sau fara subtitrare).

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *