Vision Touch VTTV A2401 – televizorul potrivit pentru bucatarie sau o camera de mici dimensiuni

Pentru ca nu toata lumea cauta televizoare cu diagonala mare, aducem astazi in prim plan un model din noua gama Vision Touch. Este vorba despre VTTV A2401, un model accesibil, potrivit pentru o camera de mici dimensiuni, cum ar fi camera copiilor sau bucataria. De asemenea, poate fi utilizat fara probleme si pe post de monitor pentru PC sau consola gaming, fiind posibila conectarea acestuia prin intermediul portului HDMI sau VGA.

Despre Vision Touch nu va pot spune foarte multe lucruri, fiind un producator destul de nou aparut pe piata din Romania. Garantia oferita de acesta este cea standard, 24 de luni, cu posibilitate de extindere cu inca 12 sau 24 de luni, evident contracost. Daca totusi nu sunteti multumiti de calitatea sau functiile acestuia, exista si posibilitatea de a returna produsul in maxim 30 zile, fara alte costuri suplimentare. De aceea, din acest punct de vedere, nu cred ca ar trebui sa existe motive pentru care sa nu optati pentru acest TV.

Vision Touch VTTV A2401 din fata

La exterior, Vision Touch este un televizor care se incadreaza in standardele actuale, indiferent ca discutam despre aspect sau dimensiuni. Este printre putinele televizoare cu dimensiuni reduse care dispun de un design elegant si modern, fiind usor de integrat in orice camera din locuinta dumneavoastra. Este usor de instalat, chiar si de o singura persoana. Se poate folosi cu piciorul pentru masa standard, sau se poate instala pe perete cu ajutorul unui suport compatibil VESA (trebuie cumparat separat).

Meniul de utilizare este disponibil in limba romana, fiind usor de configurat sau setat, chiar si de persoanale care nu sunt la curent cu tehnologia. Posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD. Telecomanda este potrivita ca si marime, raspunde rapid la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. Sunetul este asigurat de un sistem NICAM Stereo, format din doua difuzoare cu o putere maxima de 5 wati. Calitatea audio este foarte buna, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim.

Diagonala ecranului masoara 60 centimetri iar rezolutia maxima este de 1366 x 768 pixeli, fiind vorba despre un display HDReady. Imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. De asemenea, si unghiul de vizibilitate este unul extrem de bun, chiar daca nu discutam despre un panou IPS. Consumul de energie este unul scazut, conform specificatiilor acesta consuma 36 wati atunci cand este utilizat.

Din dotarile acestuia nu lipseste tunerul digital integrat DVB-C/DVB-T si nici slotul CI+, ambele fiind utile si necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD, fara a mai fi necesare alt decodor extern sau mediabox. Este prezent si playerul multimedia integrat, chiar daca nu este unul foarte performant, cred ca este destul de ok pentru fisier audio si foto.

Articole similare:

2 Comentarii pentru “Vision Touch VTTV A2401 – televizorul potrivit pentru bucatarie sau o camera de mici dimensiuni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *