Utok U32HD4 – televizor cu diagonala de 80 centimetri, accesibil

Din noua gama de televizoare NonSmart marca Utok, aducem astazi la review un model accesibil, dotat cu tuner digital dar si player multimedia. Utok U32HD4 este un televizor celor care au un buget limitat si du doresc sa plateasca in plus doar pentru brand. Acest model are un display potrivit ca si marime pentru o camera de apartament obisnuita sau chiar si pentru un living ceva mai spatios. Garantia oferita de producator este de 24 de luni, insa contracost aceasta poate fi extinsa cu inca 12 sau 24 de luni.

Cea mai buna oferta eu am gasit-o aici, inclus in pret fiind si transportul. Legat de aspect, acest model se incadreaza in standardele actuale, impuse de marii jucatori. Rama din jurul ecranului este extrem de ingusta iar forma suportului este moderna si eleganta, intr-un cuvant U32HD4 este un televizor modern si elegant, asa cum ar trebui sa arate orice model in 2015, indiferent de producator sau pret. Chiar daca suportul pentru masa pare usor instabil acesta reuseste sa sustina foarte bine televizorul. Se poate monta si pe perete, foarte usor chiar, cu ajutorul unui suport compatibil VESA.

Utok U32HD4 din lateral

Dimensiunile sunt cele uzuale, avand o greutate de 4.6 kilograme si o grosime care nu depaseste 7 centimetri. Telecomanda cu care vine este una potrivita ca si marime iar butoanele uzuale sunt asezate la indemana. Meniul de utilizare este disponibil in limba romana, fiind usor de configurat sau setat chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. Posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD. Sistemul audio este asigurat de cele doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 12 wati. Sunetul generat de acestea este unul puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand este aproape de maxim.

Daca totusi nu sunteti multumiti de calitate audio puteti oricand conecta la TV un sistem audio extern, acesta fiind dotat cu iesire audio digitala precum si mufa minijack. Asa cum am precizat la inceputul acestui review, diagonala ecranului este de 80 centimetri, acesta avand o rezolutie maxima de 1366 x 768 pixeli. Imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. Este un display de calitate care desi nu foloseste tehnologia IPS, unghiul de vizibilitate este unul excelent. Consumul de energie este unul scazut, conform producatorului, atunci cand este utilizat consumul este de 65 wati iar atunci cand este in standby consumul este undeva la 0.3 wati.

Din dotarile acestuia nu lipseste tunerul digital DVB-T, DVB-C si nici slotul CI+, ambele fiind necesare si utile pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD, fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox, indiferent de operatorul de cablu. Este prezent si playerul multimedia integrat, chiar unul de calitate care poate reda direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern cam orice fisier audio, foto sau video (cu sau fara subtitrare).

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *