Utok U32HD3 – televizor de 80 centimetri cu rezolutie HD

Din portofoliul celor de la Utok aducem astazi la review un televizor cu performante decente, ideal pentru persoanele care isi doresc un model accesibil, bun pentru o camera standard de apartament. Chiar daca nu discutam despre un producator din zona premium, optiunile si dotarile acestui model sunt decente pentru un TV in 2016. Cea mai buna oferta pentru acest model am gasit-o aici, inclus in pret fiind si transportul. De asemenea magazinul ofera posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, evident contracost.

In cutie, pe langa televizorul propriu-zis veti mai gasi: cablul de alimentare, manualul de utilizare in limba romana precum si telecomanda. Dimensiunea acesteia este una potrivita pentru a fi tinuta fara probleme intr-o singura mana. Butoanele sunt usor de apasat, raspund bine la comenzi iar cele uzuale (volum, schimbarea posturilor) sunt asezate intuitiv, dupa cateva ore de utilizare aproape ca le inveti ordineta. Meniul este prezent in limba romana iar lipsa functiilor SMART fac ca acesta sa fie unul usor de utilizat sau configurat chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. Schimbarea posturilor se face aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD.

Utok U32HD3

Referior la design, Utok U32HD3 este un model care arata chiar decent, daca ne raportam la pretul de vanzare. Este construit in totalitate dintr-un plastic de calitate cu finisaj lucios. Dimensiunile sunt cele uzuale, intalnite in prezent la majoritatea modelelor din acest segment de pret. Suportul este cel clasic, insa cu ajutorul unui suport compatibil VESA, acesta se poate instala foarte usor si pe perete. Sunetul este asigurat de un sistem stereo forma din doua difuzoare cu o putere maxima de 12 wati. Calitatea audio este una foarte buna, nu distosioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim. Se poate conecta si la un sistem audio extern, acesta fiind dotat cu mufa tip jack pentru casti.

Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, diagonala acestuia este una potrivita pentru o camera standard de apartament. Rezolutia maxima este de 1366 x 768 pixeli, insa pentru o diagonala de 80 centimetri cred ca este suficienta. Imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. De asemenea nici unghiul de vizibilitate nu este unul chiar foarte prost, desi nu discutam despre un panou IPS. Consumul de energie raportat de producator este de 65 wati, un consum potrivit pentru marime acestuia.

Televizorul vine dotat cu tuner digital DVB-T/C PAL SECAM precum si slot CI+, astfel ca pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD nu mai este nevoie de alt decodor extern sau mediabox, indiferent de operatorul de cablu. Nu lipseste nici playerul multimedia integrat, unul de calitate, care reuseste sa „citeasca” cam orice fisier audio, foto sau video (cu sau fara subtitrare), direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *