Utok U24HD2A – televizor ieftin cu dimensiuni reduse si design modern

Televizor despre care vom discuta astazi este unul pe care il recomand celor care isi doresc un display cu dimensiuni reduse, ideal pentru bucatarie sau pentru camera copiilor, acolo unu nu este necesar un TV cu functii premium. Cea mai buna pentru Utok U24HD2A am gasit-o aici, inclus un pret fiind si transportul. De asemenea magazinul ofera posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, evident contracost.

Desi este un model ieftin, producatorul a ales un design elegant si modern, intalnit de obicei la modelele mai scumpe. Este construit in totalitate dintr-un plastic de calitate iar rama din jurul ecranului este extrem de ingusta, lasand in felul acesta mai mult spatiu disponibil pentru ecran. Suportul pentru masa este format din doua „picioruse” din plastic, facand televizorul sa arate chiar foarte bine. Televizorul poate fi montat si pe perete, avand un sistem de prindere tip VESA, pentru acest lucru trebuie sa cumparati separat un suport compatibile VESA.

Utok U24HD2A din fata

Meniul este disponibil in limba romana, fiind usor de configurat sau setat chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. Telecomanda este potrivita ca si dimensiuni, constructia acesteia este una de calitate iar butonele uzuale sunt asezate intuitiv. Raspunde bine la comenzi iar posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD. Sunetul este asigurat de un sistem audio format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 6 wati. Calitatea audio este una foarte buna, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim.

Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, diagonala de 61 de centimetri este una potrivita pentru o camera de mici dimensiuni. Rezolutia maxima este de 1366 x 768 pixeli, insa daca tinem cont ca este vorba despre un display destul de mic, cred ca rezolutia este una potrivita. Imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. Foloseste tehnologia LED, astfel consumul de energie este unul redus, conform producatorului acesta are un consum de 35 wati atunci cand functioneaza.

Utok U24HD2A vine dotat cu tuner digital DVB-C, astfel ca receptionarea posturilor TV in format digital sau HD se poate realiza fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox. Nu lipseste nici playerul multimedia integrat, unul de calitate foarte buna, care poate reda direct de pe stick-ul USB sau chiar hard disk extern cam orice fisier audio, foto sau video (cu sau fara subtitrare). Ca o concluzie la finalul acestui review, U24HD2A este un TV cu raport pret/calitate foarte bun, ideal pentru persoanele care isi doresc un produs de calitate pentru care sa nu scoata foarte multi bani din buzunar.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *