Utok U19HD1- televizor cu diagonala si pret mic!

Nu stiu daca este chiar cel mai ieftin televizor, insa cu siguranta este unul dintre cele mai accesibile televizoare cu diagonala de 19 inch pe care le poti cumpara imn aceasta perioada. Utok U19HD1, ca despre el este vorba, este un model de TV pe care il recomand pentru o camera de mici dimensiuni (bucatarie, camera copiilor) sau pe post de monitor pentru PC sau consola gaming. Face parte din noua generatie Utok, fiind un model echipat cu cele necesare oricarui televizor in anul 2016.

Asa cum era de asteptat, cea mai buna oferta am gasit-o online verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Garantia oferita de producator este cea standard, 2 ani de zile, insa contracost aceasta poate fi extinsa cu inca 12 sau 24 de luni. De asemenea, daca nu sunteti multumiti de calitatea produsului, aveti la dispozitie 30 zile, timp in care puteti returna produsul, fara costuri suplimentare. La exterior, aparatul pastreaza design-ul clasic cu care producatorul ne-a obisnuit pana acum. Este un televizor construit in totalitate dintr-un plastic de calitate, cu finisaje foarte bune, mai ales daca tinem cont de pretul acestuia.

Utok U19HD1 din fata

Suportul pentru masa este format din doua picioruse, insa cu ajutorul unui suport compatibil VESA (trebuie achizitionat separat) acesta se poate instala cu usurinta pe orice perete din locuinta. Meniul de utilizare este prezent in limba romana, fiind foarte usor sau setat de configurat, din acest punct de vedere fiind un TV potrivit pentru persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia sau cei in varsta. Posturile TV se scaneaza destul de rapid iar schimbarea acestora se face aproape instant, nu exista timp de astepare, asa cum se intampla la televizoare cu tuner digital integrat. Telecomanda este potrivita ca si dimensiune, raspunde rapid la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv.

Nu are tuner digital integrat si nici slot CI+, insa fiind un TV cu diagonala mica, acest lucru este aproape insesizabil, din punct de vedere al calitatii imaginii. Pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD va trebui sa utilizati un mediabox de la operatorul de cablu. Sunetul este asigurat de un sistem stereo, format din doua difuzoare cu o putere maxima de 6 wati. Calitate audio este foarte buna, sunetul generat este puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim.

Diagonala de 48 centimetri face ca Utok U19HD1 sa fie potrivit pentru o incapere de dimensiuni reduse, asa cum am precizat inca de la inceputul acestui articol. Asa cum era de asteptat, rezolutia maxima este de 1366 x 768 pixeli, aceasta reusind sa asigure imagini clare si culori foarte bune. Unghiul de vizibilitate este iarasi surprinzator de bun. Conform specificatiilor, consumul de energie este de 30 wati atunci cand functioneaza si numia 0.7 wati atunci cand este in standby.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *